Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween

Update: compensatieregeling Halloween Fright Nights & Halloween Spooky Days

Op dit moment krijgen we vragen over het vervroegd stopzetten van Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days. Walibi Holland stelt jou als gast graag gerust, uiteraard zullen we zorgen voor een gepaste en eerlijke compensatie. Echter, aangezien het om een aanzienlijk aantal tickets in vele varianten gaat, hebben wij daar tijd voor nodig. Uiterlijk in november berichten we je over de deze regeling. Dit geldt voor jou als je reeds een ticket voor Halloween Fright Nights en/of Halloween Spooky Days hebt gekocht inclusief gekochte Halloween extra’s. Heb je afgelopen zaterdag Walibi Holland bezocht, dan ontvang jij een gratis ticket voor seizoen 2021. Als je met je Halloween ticket Walibi Holland wil bezoeken, ben je van harte welkom op de datum die vermeld staat op je ticket. Ook dan zal er sprake zijn van een bepaalde compensatie omdat je Halloween moet missen.

 

Bekijk de Q&A voor de meestgestelde vragen en antwoorden.

Logo Halloween Fright Nights VIP edition
Halloween
Fright Nights

Baan je een weg door het park. Onverwachte scares, een unieke 1-op-1-ervaring in Psychoshock: Outbreak, de geheel nieuwe walkthrough Wicked Woods, bizarre plottwists in Campsite of Carnage en nog veel meer...


Je bent nergens veilig, het park is één grote scare zone... Zelfs een aantal attracties zijn geheel in Halloween-stijl. Bereid je voor op een once in a lifetime experience. Letterlijk.

Niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Logo van Halloween Spooky Days
Halloween
Spooky Days

Lekker griezelen? Kom dan naar Walibi Holland en beleef Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar!

 

Daysee is terug. Dit jaar gaat ze tijdens Halloween Spooky Days op zoek naar nieuwe monsters. Voor deze spannende zoektocht heeft ze jouw hulp nodig.

 

Durf jij mee op jacht naar de spooky monsters op het park?

Geschikt voor stoere monsters vanaf 6 jaar!