Skip to main content

Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days geannuleerd, het park is wel geopend

Menu
Tickets

Verzilver je Kruidvat code

voor Walibi Holland

Halloween Fright Nights geannuleerd

Walibi Holland heeft in goed overleg met de gemeente Dronten besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights. De situatie rondom het toenemende aantal besmettingen in Nederland is dusdanig verslechterd dat het niet verstandig is om Halloween Fright Nights voort te zetten. Zaterdag werden nog verschillende extra maatregelen doorgevoerd, maar het slechte weer zorgde evengoed voor drukte op verschillende locaties. In de praktijk blijkt dat gasten moeilijk afstand kunnen bewaren tot elkaar. Walibi Holland hanteert veiligheid als belangrijkste prioriteit, om die reden is er besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights.

Wil je weten wat deze beslissing betekent voor jouw ticket en/of code voor Kruidvat? Bekijk de FAQ voor meer informatie en de meest gestelde vragen m.b.t. het stopzetten van Halloween Fright Nights.  

Naar Walibi in de herfstvakantie

Wil jij met de code die je hebt gekocht bij Kruidvat een regulier bezoek brengen aan Walibi Holland deze herfstvakantie? Dat kan! Volg dan onderstaande stappen.

Verzilver je code

Voordat je verder gaat: weet je wanneer je Walibi wilt bezoeken? Je gaat namelijk je unieke code gebruiken voor een ticket op datum. Deze kun je na het afronden van je bestelling niet meer aanpassen. Je kunt met een Kruidvat-code kiezen voor de volgende data: 11, 15, 16, 22, 23, 25, oktober 2020.* Voor 10, 17, 18, 24 en 30, 31 oktober en 1 november 2020 zijn er geen tickets meer beschikbaar.

Let’s go!

  1. Vink hieronder aan dat je akkoord gaat met de corona-maatregelen op het park. Klik op de button die verschijnt.
  2. Vul je unieke code in.
  3. Selecteer een ticket en kies een datum.
  4. Rond je bestelling af en ontvang je ticket(s) in de mail.
  5. Heb je meerdere unieke codes ontvangen? Volg deze stappen dan opnieuw!

Voowaarden

Je unieke code is eenmalig geldig voor één Walibi-ticket op datum. Na het afronden van het bestelproces is de code niet meer geldig. Als je voortijdig het bestelproces verlaat, kun je de unieke code opnieuw gebruiken. 

* Let op: de beschikbare dagen zijn geüpdatet op 22 oktober om 17:00 uur en worden opnieuw geüpdatet op 23 oktober om 11.00 uur. Het is mogelijk dat in de tussentijd een datum uitverkocht raakt.

Verzilver hier je code!

.