Skip to main content
Menu
Tickets
Verzilver je Kruidvat code

Verzilver je Kruidvat code

voor Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights 

Halloween Fright Nights is op 9, 10, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021 in Walibi Holland en start om 18:00 uur. Het park is op deze dagen geopend van 10:00 tot 23:00 uur. 

Beschikbare tickets

Met je unieke code kun je o.b.v. beschikbaarheid een ticket op datum reserveren. 

Er zijn geen tickets meer beschikbaar. 

De beschikbaarheid wordt iedere dag om 12:00 uur geüpdatet. Het is mogelijk dat in de tussentijd data volgeboekt worden. Het is niet mogelijk telefonisch of per email informatie in te winnen over de beschikbaarheid. 

Maak je dag nog intenser!

Tijdens Halloween Fright Nights

Koop hier je tickets voor Haunted Houses, Experiences en meer. Let op dat je dezelfde datum als je entreeticket selecteert! Een ticket voor een Haunted House, Experience of Walkthrough is geen entreeticket. 

Halloween Fright Nights - Below
Halloween Fright Nights - The Villa
Halloween Fright Nights - Wicked Woods

Coronatoegangsbewijs

Dit jaar heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig om Halloween Fright Nights in Walibi Holland te bezoeken. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Klik hier voor meer informatie. Op je ticket vind je ook alle informatie over het activeren en tonen van je coronatoegangsbewijs.

COVID 19

Check hier alle COVID 19 maatregelen die van toepassing zijn naast het coronatoegangsbewijs.

Indien Halloween Fright Nights wordt geannuleerd i.v.m. COVID-19 vind op deze pagina meer informatie over de geldigheid van je ticket en het eventueel retour ontvangen van je aankoopbedrag.

ACTIEVOORWAARDEN

Met het aankopen van een unieke code voor een Halloween Fright Nights ticket bij Kruidvat ga je akkoord met de COVID-19 maatregelen (inclusief coronatoegangsbewijs), zoals deze hierboven (inclusief verwijzingen) staan vermeld en de actievoorwaarden van Kruidvat. En je bent je ervan bewust dat de voorwaarden en maatregelen op last van de overheid aangepast kunnen worden.  

Verzilver hier je code!

.