Skip to main content
Menu
Tickets
What's new

What's new

Bekijk hier alle gruwelijke updates en details van Halloween Fright Nights 2021

Walibi Village:

After Dark

Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust. Precies dat ga je niet krijgen tijdens je verblijf aan een van de exclusieve After Dark huisjes in Walibi Village. Wanneer de telefoon in je huisje begint te rinkelen en je het huiveringwekkende geluid van Darkness hoort aan de andere kant van de lijn weet je dat het menens is. De After Dark huisjes zijn geschikt voor 4, of 8-personen én er zit een dag attractiepark Walibi Holland bij (inclusief Halloween Fright Nights). Boeken is op eigen risico! 

Wrong Turn: into Darkness

Al het kwaad van de wereld heeft een oorsprong, een oude wereldreiziger zegt de oorsprong te kennen en neemt je mee op zijn kar. Hij wilt je die oorsprong laten zien. Stap aan boord en rij de duisternis in. Dit is misschien wel de (laatste) rit van je leven.

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken? 

The Final Hideout

Het einde der tijden is aangebroken, de apocalypse is onafwendbaar en je hebt al je survival skills nodig. Overleef jij deze walk of death langs bloeddorstige zombies? Go for it!

Dinner Experience

The most horrible dinner ever!

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om 'romantisch' te dineren in een bloederig ziekenhuis? Of in één van die 'gezellige' caravans in Campsite of Carnage? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor freaky doktoren of ronkende kettingzagen tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience...  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee). 

Halloween Fright Nights - Dinner Experience - Campsite of Carnage
Halloween Fright Nights - Dinner Experience - The Clinic