Skip to main content
Menu
Tickets
What's new

What's new

Bekijk hier alle gruwelijke updates en details van Halloween Fright Nights 2022

Slaughterhouse

HELP WANTED! In Slaughterhouse zijn we op zoek naar bereidwillige collega’s om het team van butchers te versterken. Als je sollicitatie goed verloopt, kan je meteen beginnen. De messen zijn geslepen, dus trek je werkkleding aan. De bloedspetters vliegen je namelijk om de oren… nice to meat you!!

Slaughterhouse - Nice to meat you

Camp of Curiosities

De smerige geur van zaagsel en olifantenpoep dringt je neusgaten binnen. Op de achtergrond hoor je hysterische circusmuziek en de vrouw met de baard staart je indringend aan. Probeer de messen van de messenwerper te ontwijken als jij door het verlaten Camp of Curiosities dwaalt…

Camp of Curiosities

Festival of Freaks

Hooggeëerd publiek! Kom langs in de nieuwe area Festival of Freaks. Hier heet Eddie je hatelijk welkom. Geniet van de lijdensweg van de artiesten op het podium of laat je overhalen om zelf de piste te betreden. Misschien ben jij dan wel dé freak van de show.

Festival of freaks

DINNER EXPERIENCE - CAMP OF CURIOSITIES

The most horrible dinner ever!

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om 'romantisch' te dineren in één van de freak caravans van Camp of Curiosities?  Dan is dit je kans! Verslik je niet, want de freaks van Eddie lusten je rauw. We dagen je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke en exclusieve Dinner Experience...  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

Dinner Experience tijdens Halloween Fright Nights