Skip to main content
Menu
Tickets
What's new

What's new

Bekijk hier alle gruwelijke updates en details van Halloween Fright Nights 2023

The Final Slay Ride

The most wonderfull time of the year... of toch niet? Dit jaar heeft Krampus de noordpool in zijn greep en is kerst een complete chaos. Zorg dat je niet gewurgd wordt door de agressieve kerstlampjes of doorboort wordt door de scherven van kapotte kerstballen... So lets’s DIE together on a SLAY RIDE together with you!

The Final Slay Ride - Nieuw haunted house tijdens Halloween Fright Nights 2023

Urban Explhorror

Urban Explorers opgelet! In dit vervallen magazijn ga je op avontuur tussen oude en verrotte pretparkonderdelen. Bewapend met slechts een zaklamp moet jij de weg terug naar buiten weten te vinden. Maak verstandige keuzes, want voor je het weet word je aangevallen door de de gevaarlijke mensetende plant 'Populus Prehenderat'...

De nieuwe experience tijdens Halloween Fright Nights

Ghostly Graveyard

Een wandeling door de thuisbasis van de dwalende zielen. Heb jij het lef om dit kerkhof te bezoeken? Wees op je hoede, want het lijkt hier te leven. Wie weet ben jij de volgende prooi.

Ghostly Graveyard Tijdens Halloween Fright Nights

Slaughterhouse

HELP WANTED! In Slaughterhouse zijn we op zoek naar bereidwillige collega’s om het team van butchers te versterken. Als je sollicitatie goed verloopt, kan je meteen beginnen. De messen zijn geslepen, dus trek je werkkleding aan. De bloedspetters vliegen je namelijk om de oren… nice to meat you!!

Slaughterhouse - Nice to meat you