Skip to main content
Menu
Tickets
Eddie de Clown

Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights

Halloweenfans hebben dit jaar extra veel (on)geluk. Want dit jaar maak je kennis met de verschillende insane persoonlijkheden van Eddie de Clown die in zijn hoofd strijden om de macht. Deze editie van Halloween Fright Nights heeft 4 gruwelijke nieuwe Scare Zones, waaronder de gloednieuwe thuisbasis van Eddie: Festival of Freaks. Waar monsters, freaks en andere engnekken je tot wanhoop drijven. Blijf continu achterom kijken, want Eddie is watching you.

Eddie de Clown

Eddie is al jaren het gezicht van Halloween Fright Nights. De maniakale clown heeft ook dit jaar zijn gruwelijke leger demonen, freaks en ander gespuis weer meegenomen en maakt Walibi Holland tot een gruwelijke hel voor iedereen die naar binnen durft...

Hoe laat?

Tijdens Halloween Fright Nights is Walibi Holland van 10.00 tot 23.00 uur geopend. Om 18.00 uur barst de hel los in de 4 gruwelijke Haunted Houses, 2 intense Experiences en 8 bloedstollende Scare Zones! Let op: de Haunted Houses en Experiences hebben beperkte capaciteit, reserveer je tickets dus snel!

Wanneer?

Dit jaar vindt Halloween Fright Nights plaats op 12 dagen in oktober: op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 oktober 2019 openen Eddie en al zijn freaky persoonlijkheden de poorten van het park. Enter insanity!

Koop tickets voor Fright Nights

Binnenkort beschikbaar...

Halloween Fright Nighs

4 nieuwe Scare Zones tijdens Halloween Fright Nights!

Dit jaar kun jij je leven wagen in 8 gruwelijke Scare Zones. Naast Pirate's Cove, Twisted Hellfire, Campsite of Carnage en Firepit zet jij je leven op het spel in vier nieuwe Scare Zones. Villains, Tangled Twigs, Nightmares en de eigen area van Eddie: Festival of Freaks!

Eddie's Festival of Freaks

Jij bent uitgenodigd voor het gruwelijkste feestje van het jaar. Beleef een unieke 360-graden entertainmentbeleving in Eddie's Festival of Freaks!

Meer informatie
Tangled Twigs

Het is jij tegen Moeder Natuur. Dit ongerepte stuk natuur lijkt heel vredig... Totdat je iets verder kijkt. Vreemde geluiden, schimmen en takken die je lijken te wurgen.

Meer informatie
Nightmares

Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Slaap lekker...

Meer informatie
Villains

In deze Scare zone is het evil tegen evil. Superhelden en badguys strijden met elkaar voor hetzelfde doel: wereldheerschappij!

Meer informatie
Pirate's Cove

De moordlustige bemanning van Queen Anne's Revenge wacht je op in Pirate's Cove. Weten ze jou te kielhalen of houd jij je hoofd boven water?

Meer informatie
Campsite of Carnage

De rednecks op campsite 'The Sunshine' hebben een hekel aan trespassers. Blijf ver weg van deze vergane camping, of je moet een kettingzaag in je nek geen probleem vinden.

Meer informatie
Twisted Hellfire

De duivelse demonen in Twisted Hellfire gaan niet alleen de strijd aan met hun onderdanen, maar ook met jou! Weet jij aan het hellevuur te ontsnappen?

Meer informatie
Firepit

Firepit is the place to be als je niet vies bent van ongewassen baarden en rochels op de grond. De rednecks nodigen je uit voor een goed feestje, maar wel op hun manier!

Meer informatie

                         4 Haunted Houses en 2 Experiences!

The Clinic

In The Clinic onderga je een behandeling in de kliniek van Dr. Adams. Eén ding is zeker: je verlaat de kliniek als een compleet ander mens. Als je de kliniek verlaat tenminste...

Meer informatie
Below

Als lid van de New Orleans Pest Control Services ga je met je team af op een melding met het hoogste dreigingsniveau. Wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

Meer informatie
Haunted Holidays II

Hou je van feestdagen? Mooi, want hierna zullen ze nooit meer hetzelfde zijn. In Haunted Holidays II worden jouw favoriete feestdagen onherkenbaar verminkt.

Meer informatie
Jefferson Manor

In dit grote, verlaten landhuis is de familie Jefferson jaren geleden op mysterieuze wijze overleden. Is het geesten oproepen de familie fataal geworden...?

Meer informatie
Psychoshock

Wees gewaarschuwd! In Psychoshock wordt namelijk onderzoek gedaan naar angst. En voor de bizarre experimenten hebben ze voortdurend verse proefpersonen nodig...

Meer informatie
The Villa

Betreed The Villa en beland in een Hollywood-hel! Als je altijd al de hoofdrol in een horrorfilm hebt willen spelen, dan hoef je hier tijdens Halloween alleen maar binnen te lopen...

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over Halloween Fright Nights? Check hier meer informatie over bijvoorbeeld parkeren, eten, Haunted Houses, R.I.P. passen, overnachten en de regels op het park.

Koop ticket voor Fright Nights

Binnenkort beschikbaar...

Halloween Fright Nighs