Skip to main content
Menu
Tickets

Scare Zones Halloween Fright Nights

overzichtspagina

4 nieuwe Scare Zones tijden Halloween Fright Nights!

Dit jaar kun jij je leven wagen in 8 gruwelijke Scare Zones. Naast Pirate's Cove, Twisted Hellfire, Campsite of Carnage en Firepit zet jij je leven op het spel in vier nieuwe Scare Zones. Villains, Tangled Twigs, Nightmares en de eigen area van Eddie: Festival of Freaks!

Eddie's Festival of Freaks

Jij bent uitgenodigd voor het gruwelijkste feestje van het jaar. Beleef een unieke 360-graden entertainmentbeleving in Eddie's Festival of Freaks!

Meer informatie
Tangled Twigs

Het is jij tegen Moeder Natuur. Dit ongerepte stuk natuurlijk lijkt heel vredig... Totdat je iets verder kijkt. Vreemde geluiden, schimmen en takken die je lijken te vangen.

Meer informatie
Nightmares

Veel kinderen hebben nachtmerries. Me meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Slaap lekker...

Meer informatie
Villains

In deze Scare zone is het evil tegen evil. Superhelden en badguys strijden met elkaar voor hetzelfde doel: wereldheerschappij!

Meer informatie
Priate's Cove

De moordlustige bemanning van Queen Anne's Revenge wacht je op in Pirate's Cove. Weten ze jou te kielhalen of houd jij je hoofd boven water?

Meer informatie
Campsite of Carnage

De rednecks op campsite 'The Sunshine' hebben een hekel aan trespassers. Blijf ver weg van deze vergane camping of je moet een kettingzaag in je nek geen probleem vinden.

Meer informatie
Twisted Hellfire

De duivelse demonen in Twisted Hellfire gaan niet alleen de strijd aan met hun onderdanen, maar ook met jou! Weet jij aan het hellevuur te ontsnappen?

Meer informatie
Firepit

Firepit is the place to be als je niet vies bent van ongewassen baarden en rochels op de grond. De rednecks nodigen je uit voor een goed feestje, maar wel op hun manier!

Meer informatie