Skip to main content
Menu
Tickets

FAQ Halloween Fright Nights

Heb je een vraag over de Halloween Fright Nights? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat is Halloween Fright Nights?

Naast alle attracties is Walibi Holland bekend van de festivals die het park organiseert. In oktober organiseert Walibi Holland Halloween Fright Nights.

Wat zijn Haunted Houses en Scare Zones?

Haunted Houses zijn spookhuizen waar je door heen kunt lopen. Onderweg zullen vele acteurs je de stuipen op het lijf jagen. Scare Zones zijn gethematiseerde gebieden in het park, waar diverse acteurs rondlopen die zorgen dat je je nergens meer veilig voelt.

Wanneer vindt Halloween Fright Nights plaats?

Halloween Fright Nights vindt plaats op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 oktober 2019 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Walibi Holland is op deze dagen geopend vanaf 10.00 uur.

Is het park de gehele herfstvakantie tot 23.00 uur geopend?

Nee, Walibi Holland is uitsluitend tijdens Halloween Fright Nights-dagen tot 23.00 uur geopend. Tijdens de herfstvakantie is Walibi Holland tot 17.00 uur geopend.

Mag je het park in tijdens Halloween Fright Nights met je Walibi abonnement?

Ja, je Walibi Pas, Walibi Friends Pas of Walibi Family Pass is op alle Halloween Fright Nights-dagen geldig!

Wat is een R.I.P. Pass?

Een R.I.P. Pass is een VIP-ticket alleen geldig voor alle vier de Haunted Houses (the Villa, Jefferson Manor, Haunted Holidays en Psycho Shock) maar geeft geen toegang tot The Clinic. Met dit ticket hoef je niet in de wachtrij te staan en kan je direct doorlopen naar de ingang van de Haunted Houses. Deze R.I.P. Passen zijn alleen online te bestellen. 

Daarnaast is het nodig om een ticket voor Walibi Holland te kopen. Ook deze tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Zijn R.I.P. passen, Haunted House-tickets en tickets voor het Halloween Buffet verkrijgbaar bij het vakantiepark?

Nee, tijdens Halloween Fright Nights zijn er vanuit Walibi Village geen Halloween producten beschikbaar. Je kan deze online aanschaffen.

Zijn er arrangementen tijdens Halloween op Walibi Village?

Tijdens Halloween zijn er geen speciale arrangementen voor Walibi Village verkrijgbaar. De minimale verblijfsduur is tijdens de Halloween-weekenden 2 nachten.

Kan in overnachten in de buurt van Walibi?

Ja, Walibi Holland heeft een eigen vakantiepark, Walibi Village. Er zijn 2-, 4-, 7- & 8 persoonshuisjes verkrijgbaar. Voor prijzen en boeken check Frightnights.nl/overnachten. Voor vragen bel: 0321 32 99 90.

Is de toegang tot Halloween in Walibi inbegrepen als je een huisje boekt?

Ja, deze is inbegrepen. De toegang tot Walibi Holland is inbegrepen op alle huurdagen, ook op de aankomst- en vertrekdag (mits het park geopend is).

Krijgen we korting als we met een grote groep komen?

Ja, groepen vanaf 10 personen kunnen in de ticketshop met voordeel tickets kopen. Kom je met een grote groep vanaf 20 personen? Dan kun je ook boeken via het reserveringsformulier op onze website.

Zijn Haunted Houses ook geschikt voor mindervaliden en zwangere vrouwen?

Nee, Haunted Houses zijn niet geschikt voor mindervaliden met een mobiliteitsbeperking en zwangere vrouwen. Scare Zones en horrorshows zijn wel toegankelijk voor mindervaliden en zwangere vrouwen. Dit is uiteraard op eigen risico.

Is Halloween Fright Nights ook geschikt voor kleine kinderen?

Halloween Fright Nights in Walibi Holland kan te intens zijn voor kinderen onder de 16 jaar. Dit is echter slechts een adviesleeftijd. Kinderen onder de 16 jaar worden niet geweigerd.

Gelden er bepaalde kledingregels tijdens Halloween Fright Nights?

Maskers, schmink, voetbal- of motorclubgerelateerde artikelen (shirts, sjaals etc.) en kostuums zijn niet toegestaan in het park.

Zijn alle attracties geopend tijdens Halloween Fright Nights?

Ja, naast de speciale Halloweenattracties en -show zijn de andere attracties in het park geopend.

Heb ik een speciaal ticket voor Halloween Fright Nights nodig?

Ja, iedereen met een geldig Halloween Fright Nights-ticket of abonnement voor Walibi Holland kan komen tijdens Halloween Fright Nights-dagen. Tickets voor Halloween Fright Nights zijn alleen online verkrijgbaar.

Is het nodig om ticket vooraf te kopen?

Kom je naar een gecombineerde Halloween-dag (waarop zowel Halloween Spooky Days als Halloween Fright Nights gehouden wordt), dan kun je geen tickets aan de kassa kopen. Je kunt je tickets alleen online bestellen. Kom je naar een Halloween Spooky Days-dag? Dan kun je wel een kaartje aan de kassa kopen. In verband met de grote populariteit van het evenement Halloween Fright Nights en de beperkte beschikbaarheid van de tickets, zijn deze alleen online via de ticketshop verkrijgbaar. Hiermee kunnen wij toegang tot het park garanderen.

Is het nodig om een parkeerticket vooraf te kopen?

Nee, tijdens Halloween Fright Nights kun je vrij parkeren op ons parkeerterrein en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Ik heb een vrijkaartje voor Walibi Holland ontvangen. Is deze geldig tijdens Halloween Fright Nights?

Nee, tickets voor Halloween Fright Nights zijn alleen online verkrijgbaar. Alleen als er op jouw ticket ‘Halloween Fright Nights’ vermeld staat, is deze geldig tijdens Halloweendagen.

Waarom zijn tickets alleen online verkrijgbaar?

In verband met de grote populariteit van het evenement Halloween Fright Nights en de beperkte beschikbaarheid van de tickets, zijn deze alleen online via de ticketshop verkrijgbaar. Hiermee kunnen wij toegang tot het park garanderen.

Wat staat er op het menu tijdens de HFN Dinner Experience?

Amuse:

 • Gazpacho op spannende wijze geserveerd aan tafel  

Hoofdgerecht:

Geserveerd vanaf de spiesengrill:

 • Spies met kip en Zeeuwse spek
 • Spies met merguez runderworsten
 • Groentespies (V)
 • Picanhaspies
 • Ananasspies (V)
 • Spies met gepekelde Varkensbuikspek
 • Runderspies  

Kidsbuffet: 

 • Zwarte piratenspaghetti met ogensaus
 • Afgebrande kanonburger met een bloederig sausje  

Bijgerechten:

 • Turks brood met aioli en pestodip
 • Salade van gegrilde groente en cherrytomaat (V)
 • Salade met tonijn, kappertjes en rode ui
 • Pastasalade met geitenkaas en zonnebloempitten (V)
 • Salade van couscous en mint (V)
 • Diverse soorten saus (tzatziki, Koreaanse barbecuesaus, knoflooksaus)
 • Knoflookchampignons (V)
 • Spicy aardappelwedges met kruidenolie
 • Ambachtelijke friet  

Vegetarische optie (op uitvraag geserveerd aan tafel)

 • Huisgemaakte Baba Ganoush (V)  

Dessert:

 • Chipolata bavarois
 • plaatgebak van appel en woudvruchten
 • Speculoos gebakjes
 • Diverse zoete lekkernijen
 • Verse fruitsalade
 • Schatkistje (kids)

Is Fast Lane beschikbaar tijdens Halloween Fright Nights?

Jazeker, Fast Lane is geopend tijdens alle Halloweendagen. Fast Lane Gold (single & unlimited), Silver (unlimited) en Bronze (unlimited) zijn beschikbaar tijdens Halloween Fright Nights-dagen.

Mag ik met mijn ticket overdag en 's avonds naar het park?

Ja, dit is toegestaan. Check wel eerst onze openingskalender, want Walibi is alleen tijdens Halloween Fright Nights 's avonds geopend. Op 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober is er alleen Halloween Spooky Days. Let wel op: de adviesleeftijd voor Halloween Fright Nights is 16 jaar.

Heb je kinderen onder de 12 jaar? Dan raden we je aan om Spooky Days tickets te kopen. Kom je voor Halloween Fright Nights en kom je 's ochtends al? Dan raden we je aan om Halloween Fright Nights tickets te kopen. Beide tickets zijn gedurende de hele dag geldig, maar met een Spooky Days-ticket kun je online geen Haunted Houses kopen voor Halloween Fright Nights.

Hoeveel Haunted Houses & Scare Zones zijn er met Halloween Fright Nights?

Er zijn 8 Scare Zones

 • Pirate's Cove
 • Twisted Hellfire
 • Campsite of Carnage
 • Firepit
 • Villains
 • Tangled Twigs
 • Nightmares
 • Festival of Freaks

Er zijn 4 Haunted Houses

 • Haunted Holidays II
 • Jefferson Manor
 • Psychoshok
 • The Villa

Daarnaast zijn er ook 2 experiences

 • The Clinic
 • Below

 

Op welke wijze kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt je bestelling betalen via iDeal of Creditcard (Mastercard, Visa en Paypall). iDeal Met iDeal reken je af in de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl. Creditcard Met een creditcard van MasterCard of VISA betaal je via een beveiligde verbinding. Dit verzekert de veiligheid van gegevensoverdracht

Wat als ik mijn ticket niet kan openen en/of printen?

Controleer het volgende: Om de online tickets te kunnen openen en te printen heb je Adobe Reader nodig. Met het gratis programma "Adobe Reader" kun je PDF documenten openen en printen. Als je Google Chrome als browser gebruikt, probeer dan een andere internetbrowser , zoals Internet Explorer of Firefox. Lees je bevestiging per e-mail voor alle aanwijzingen. Controleer of de pop-up blocker is uitgeschakeld. Controleer of de printer is aangesloten, goed is verbonden, aanstaat en papier heeft. Controleer of de cartridges (zwart-wit en kleur) inkt hebben en goed werken. (Als je er niet zeker van bent of je inkt hebt, druk dan een testpagina af zoals een e-mail of foto.) Start eventueel de computer opnieuw op.

Wanneer is het ticket geldig?

De geldigheid van een ticket staat op het ticket vermeld.

Kan ik de tickets retourneren of ruilen?

Nee, online tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Kan ik de online prijs aan de kassa ontvangen?

Deze prijzen zijn alleen online beschikbaar op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Mocht er een storing zijn, dan kan de korting ook niet bij de kassa worden ontvangen.

Wat als ik een fout heb gemaakt bij het bestellen van mijn ticket?

Let op: Bekijk voor je uiteindelijke aankoop of jouw bestelling klopt. Wij bieden geen restituties voor tickets die online zijn gekocht. De helpdesk kan onder geen enkele omstandigheid een restitutie uitvoeren.

Hoe kom ik in contact met een medewerker?

Voor vragen over het park, prijzen en onze evenementen kun je mailen naar info@walibiholland.nl of bellen naar: +31 (0)321 32 99 99. Tip: deze informatie is ook te vinden op onze website (walibi.nl).

We komen met een groep, moeten we de online tickets printen?

Ja, ieder online ticket geeft slechts één keer toegang en alle online tickets dienen gecontroleerd te worden.

Mijn tickets zijn niet duidelijk geprint, kom ik nu het park niet op?

Het belangrijkste op het online ticket is de barcode en het barcodenummer. Als die goed leesbaar zijn, kun je de online tickets gebruiken. Ter controle kun je kijken of de witruimte tussen de streepjes van de barcode niet is dichtgelopen Is dit wel het geval, dan verzoeken wij je de online tickets opnieuw te printen. Als het opnieuw printen het probleem niet heeft verholpen kun je wellicht de online tickets printen bij buren, vrienden, familie of op het werk.

Ik heb geen printer, kan ik nu gebruik maken van een online ticket?

Wanneer je niet beschikt over een printer, kun je de online tickets ook elders printen. Je ontvangt een digitaal bestand (PDF) welke je per e-mail kunt doorsturen. Je kunt vervolgens de online tickets elders printen, wellicht bij buren, vrienden, familie of op het werk. Je kan je tickets ook laten scannen via je mobiel.

Kan ik mijn tickets op mijn mobiel laten scannen?

Ja, dat kan.

Wat gebeurt er als ik een kopie maak van mijn tickets?

Op ieder online ticket staat een unieke barcode die bij de toegangscontrole wordt gecontroleerd. Iedere barcode is één keer geldig. Nadat de barcode digitaal is gecontroleerd kan dit online ticket of een kopie hiervan niet meer gebruikt worden om toegang te verkrijgen.

Wat als ik mijn ticket niet heb ontvangen?

Je kan dan een mail sturen naar: informatiebalie@walibiholland.nl . In deze mail moet je je boekafschriften, naam, telefoonnummer, wat voor tickets en voor welke dag even melden.

Kan ik mijn online ticket combineren met kortingsbonnen?

Nee, dat kan niet met online tickets.

Moet ik een ticket bestellen voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar?

Nee, kinderen van 0 tot en met 5 jaar zijn gratis, let wel op dat er bij de kassa om ID gevraagd kan worden.

Krijg je online korting als je zwanger of mindervalide bent?

Nee, je krijgt geen korting als je zwanger of mindervalide bent.

Mag de begeleider van een mindervalide persoon gratis naar binnen?

Nee, dit is niet mogelijk.

Kan ik de datum van mijn online ticket verplaatsen vanwege het weer?

Nee, dit is niet mogelijk.