Ga naar de hoofdinhoud
Familiedagen in Walibi Holland

Bedrijfsfeest bij Walibi Holland

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je bedrijfsfeest? Een bijzondere plek om een jubileum van het bedrijf te vieren? Maak het feest onvergetelijk en nodig het hele bedrijf uit in Walibi Holland!

Een zomerse korting op een uitje voor jouw bedrijf!

Extra zomerse korting

Krijg nu een extra zomerse korting voor een bezoek in de periode juni t/m september. Reserveer tussen 16 mei en 16 juni voor slechts € 29,50 per persoon in plaats van € 43,50. Dat is meer dan 30% korting per ticket! *

*Deze aanbieding geldt op basis van minimaal 20 personen. En alleen voor reserveringen die gemaakt worden tussen 16 mei en 16 juni 2024.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Walibi Holland

Een dagje HARDGAAN in ruim 30 spectaculaire attracties én meerdere locaties om met elkaar bij elkaar te komen voor bijvoorbeeld een speech of een gezamenlijk etentje; dat wordt een dag om nooit meer te vergeten… 

Spectaculaire bedrijfsfeesten vier je in Walibi Holland

  • Met alle collega’s in de nieuwste hybrid coaster UNTAMED – de awardwinnende achtbaan van hout en staal – of een bloedstollende rit in megacoaster Goliath. 
  • Of misschien iets rustiger aan? Ook geen probleem: in Walibi Holland is er voor iedere collega genoeg te beleven. Gegarandeerd HARDGAAN voor iedereen! 
Bedrijfsfeest

Aantrekkelijke tarieven voor ieder bedrijfsfeest

In Walibi Holland geniet je van hoge kortingen als je besluit jullie bedrijfsfeest bij ons te komen vieren.

  • Vanaf 20 personen bieden we voor seizoen 2024 een aantrekkelijk groepstarief aan van € 31,50 (inclusief btw). 
  • De reguliere kassaprijs is € 43,50 dus je geniet van een hoge korting. 

Maak jullie bedrijfsfeest compleet

Een goed feest is natuurlijk niet compleet zonder een gezamenlijke borrel met drankjes, een lunchbuffet of een heerlijk diner. Op het gebied van horeca en catering denken we graag met jullie mee. Ook als je het feest écht onvergetelijk wil maken, bieden we diverse opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in Walibi Village, live entertainment of Exlusive Ride Time voor jullie personeel in een attractie naar keuze?

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.