Ga naar de hoofdinhoud

Maatwerk voor unieke wensen!

Heb je unieke wensen voor je zakelijke evenement bij Walibi Holland? Geen probleem! Bekijk hier de mogelijkheden.

Zakelijk evenement en dan echt uniek?

Wil je een zakelijk evenement organiseren in Walibi, maar wil je iets unieks wat je niet in onze standaard mogelijkheden terugvindt? Geen enkel probleem.

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

Eindeloze mogelijkheden en maatwerk

Parkuitkoop - Walibi Holland

Parkuitkoop

Het is voor velen een droom: Walibi Holland helemaal voor jezelf. Het kan! Je kunt Walibi afhuren voor het organiseren van een groots evenement. Hoe exclusief wil je het hebben? Het afhuren is mogelijk tot 20.000 personen, waarbij iedereen natuurlijk toegang heeft tot alle attracties. Aankleding van het park in de stijl van jullie bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Entertainment als uniek maatwerk

Entertainment

Verwelkom je gasten vanaf Mainstage om je evenement op een bijzondere manier te openen. Huur tijdens een feestavond een attractie speciaal af voor jouw groep. Je kunt zelfs exclusief een Haunted House afhuren, als je durft... Walibi Holland werkt nauw samen met verschillende erkende artiestenbureaus. We kunnen je dus ook helpen bij het inhuren van bijvoorbeeld een DJ, artiest of Big Band.

Walibi Village als uniek maatwerk

Walibi Village

Wat is er nu leuker dan een familiedag of personeelsuitje? Nou, eentje die twee of meer dagen duurt!

Je kunt tegen aantrekkelijke tarieven blijven overnachten in Walibi Village, ons vakantiepark op loopafstand van Walibi Holland.

Ons team staat voor jullie klaar

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

Walibi Horeca & Catering

Maak je dag compleet!

Een personeelsuitje valt of staat bij goede catering. Hierin bieden wij een ruime keuze, zoals een lunchbuffet, diner of gezamenlijke borrels met hapjes. Klik voor meer informatie hieronder op Horeca & Catering.

 

Als je het feest voor je personeel écht bijzonder wil maken met de nodige extra’s (wat dacht je van een personeelsuitje inclusief overnachting in Walibi Village?), bekijk dan de pagina Maak je dag compleet

 

Horeca & Catering mogelijkheden

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.