Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijk evenement tijdens LEKKERGAAN

Organiseer een zomers event in Walibi Holland!

Een zomerse korting op een uitje voor jouw bedrijf!

Extra zomerse korting

Krijg nu een extra zomerse korting voor een bezoek in de periode juni t/m september. Reserveer tussen 16 mei en 16 juni voor slechts € 29,50 per persoon in plaats van € 43,50. Dat is meer dan 30% korting per ticket! *

*Deze aanbieding geldt op basis van minimaal 20 personen. En alleen voor reserveringen die gemaakt worden tussen 16 mei en 30 juni 2024.

Tot 23.00 uur genieten van adrenaline en fun

Wil je echt iets unieks maken van je zakelijke event? Nu is een locatie als Walibi Holland natuurlijk al bijzonder, maar tijdens LEKKERGAAN wordt je evenement helemaal onvergetelijk.

Uiteraard is een evenement tijdens LEKKERGAAN mogelijk met specifieke wensen. Neem hiervoor contact met ons op via het onderstaande formulier, wij denken graag met jullie mee.  

LEKKERGAAN - Vier de zomer in Walibi Holland

Ons team staat voor jullie klaar

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

LEKKERGAAN

Samen LEKKERGAAN

Neem contact op met de Salesafdeling om je tickets te reserveren en te spreken over unieke mogelijkheden voor jouw bedrijf tijdens LEKKERGAAN.

Je kunt de Salesafdeling bereiken via sales@walibiholland.nl of bel naar 0321- 32 99 99. 

  • voor 20+ personen!
  • Aantrekkelijke kortingen
  • Mogelijkheden voor unieke extra's

Op zes woensdagen in de zomer is Walibi Holland namelijk tot 23.00 uur geopend. Van tien uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds HARDGAAN met het voltallige personeel, tijdens een afdelingsuitje of familiedag; daar gaat nog lang over nagepraat worden, neem dat maar van ons aan! 

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.