Ga naar de hoofdinhoud

Maak je dag compleet

Om jullie dag – of het nu een personeelsuitje, vergadering, familiedag of workshop is – tot een groot succes te maken wat niemand zal vergeten, hebben wij verschillende mogelijkheden om deze compleet te maken. Waar moet je dan aan denken? 

Jij kiest, wij maken het compleet

Entertainment

Verwelkom je gasten bijvoorbeeld vanaf Mainstage om je evenement op een bijzondere manier te openen.
Je kunt zelfs exclusief een Haunted House afhuren, als je durft... Walibi Holland werkt nauw samen met verschillende erkende artiestenbureaus. We kunnen je dus ook helpen bij het inhuren van bijvoorbeeld een DJ, artiest of Big Band.

Exclusive Ride Time 

Aan het einde van de dag, na parksluiting, nog even een (half) uur lang exclusief in een attractie naar keuze? Daarvoor is Exclusive Ride Time! Geen wachttijden, maar achter elkaar door in bijvoorbeeld UNTAMED, Goliath of Lost Gravity. Of misschien een iets rustigere attractie… 

Fast Lane 

Met Fast Lane hoeven jullie niet meer te wachten. Skip de wachtrijen en ga extra vaak hard. Fast Lane zorgt gegarandeerd voor een unieke Walibi-beleving! Meer informatie vind je op de pagina Fast Lane

En nog veel meer… 

We hebben nog veel meer mogelijkheden om van jullie dag iets bijzonders te maken. Bijvoorbeeld speciale afspraken rondom parkeren, een speciale VIP-balie om de kassarijen te omzeilen, AV-middelen voor het houden van bijvoorbeeld een speech, entertainment, merchandise en nog veel meer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee! 

Het lijkt wel een droom: een heel pretpark voor jezelf!

Maar het kan toch echt! Je kunt namelijk het hele attractiepark Walibi Holland afhuren. Ideaal als je al je klanten en relaties wilt uitnodigen voor een hele exclusieve dag of avond. Het park ligt centraal in Nederland en is dus voor iedereen makkelijk bereikbaar. Je kunt tot 20.000 mensen uitnodigen op jouw feestje. De gasten hebben natuurlijk toegang tot alle attracties en shows. Om het bezoek een extra tintje te geven kunnen wij het park ook nog aankleden naar jouw wensen.

Maatwerk voor unieke wensen!

Wil je een zakelijk evenement organiseren in Walibi, maar wil je iets unieks wat je niet in onze mogelijkheden terugvindt? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

WALIBI VILLAGE

Wat is er nu leuker dan een familiedag of personeelsuitje? Nou, eentje die twee dagen duurt! Je kunt tegen aantrekkelijke tarieven blijven overnachten in Walibi Village – ons vakantiepark op loopafstand van Walibi Holland – om zo de volgende dag nóg een keer hard te gaan! Meer informatie vind je op de pagina Walibi Village. 

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.