Ga naar de hoofdinhoud

Teamuitje bij Walibi Holland

Geen ideeën voor jullie jaarlijkse uitje met het team? Maak je dan klaar voor een onvergetelijke dag in Walibi Holland: met de hele afdeling of het hele team HARDGAAN tijdens een dag vol sensatie, adrenaline en fun.

Een zomerse korting op een uitje voor jouw bedrijf!

Extra zomerse korting

Krijg nu een extra zomerse korting voor een bezoek in de periode juni t/m september. Reserveer tussen 16 mei en 16 juni voor slechts € 29,50 per persoon in plaats van € 43,50. Dat is meer dan 30% korting per ticket! *

*Deze aanbieding geldt op basis van minimaal 20 personen. En alleen voor reserveringen die gemaakt worden tussen 16 mei en 16 juni 2024.

Het leukste teamuitje beleef je in Walibi Holland

Met meer dan 30 spectaculaire attracties beleeft iedereen de dag van zijn leven. Er is voor ieder wat wils: liefhebbers van G-krachten en snelheid kunnen zich uitleven in 6 adrenaline-verhogende achtbanen – wat dacht je van onze nieuwste hybrid coaster UNTAMED? – en de collega’s die het niet zo hebben op grote hoogtes gaan helemaal los in Crazy River, El Rio Grande of één van de andere spectaculaire attracties. 

Hoge korting vanaf 20 personen

Bestaat jullie team uit minimaal 20 personen? Dan profiteer je van een hoge korting. Het groepstarief bedraagt namelijk maar € 31,50 in plaats van de reguliere kassaprijs van € 43,50! 

Prijzen Walibi Holland voor groepen

Reguliere kassaprijs p.p.€ 43,50
Groepen > 20 personen p.p.

€ 31,50

Ons team staat voor jullie klaar

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

Teamuitje bij Walibi Holland

Horeca & Catering - Loaded Fries - Walibi Holland

HORECA & CATERING

In de ochtend vergaderen en ’s middags het park op? Dan moet er natuurlijk wel eerst goed gegeten worden! Als je je vergadering in Walibi houdt, behoort een uitgebreid lunchbuffet tot de mogelijkheden. Bekijk de pagina Horeca & catering via de onderstaande button voor de mogelijkheden.

Familiedagen in Walibi Holland

Maak je dag compleet!

Om jullie dag – of het nu een personeelsuitje, vergadering, familiedag of workshop is – tot een groot succes te maken wat niemand zal vergeten, hebben wij verschillende mogelijkheden om deze compleet te maken. Zo kan je denken aan een parkuitkoop, exclusive time ride en overnachten bij Walibi Village.

Maatwerk werkt

Maatwerk werkt!

Als je zelf bepaalde ideeën hebt over hoe jullie evenement eruit moet komen te zien, neem dan contact met ons op. Wij willen graag dat jullie dag er één wordt om nooit te vergeten en denken graag mee! 

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.