Ga naar de hoofdinhoud

Familiedag/ relatiedag

Wil je een onvergetelijke familie- or relatiedag organiseren voor je personeel, relaties en hun families? Walibi Holland is de perfecte plek voor een spectaculaire dag HARDGAAN voor alle leeftijden. 

Een zomerse korting op een uitje voor jouw bedrijf!

Extra zomerse korting

Krijg nu een extra zomerse korting voor een bezoek in de periode juni t/m september. Reserveer tussen 16 mei en 16 juni voor slechts € 29,50 per persoon in plaats van € 43,50. Dat is meer dan 30% korting per ticket! *

*Deze aanbieding geldt op basis van minimaal 20 personen. En alleen voor reserveringen die gemaakt worden tussen 16 mei en 16 juni 2024.

Walibi maakt van jouw zakelijke event een geweldige dag

Trap de dag af met een persoonlijke speech op Main Stage, geniet van een gezamenlijke lunch in het BizNiz Center en sluit af met een gezellige borrel in een van de horecagelegenheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wacht dus niet langer en nodig al je relaties, personeel en hun familieleden uit voor een te gekke dag in Walibi Holland! 

30+ spectaculaire attracties

In Walibi vind je meer dan 30 te gekke attracties voor alle leeftijden. Zo weet je zeker dat alle aanwezigen op jouw familiedag/relatiedag een geweldige dag beleven.

  • Voor de allerkleinsten is er Walibi Playland: hét speelparadijs waar ze grote avonturen beleven! 
  • Gezinnen vinden hun weg in het in 2023 geopende Speed Zone Off-Road. Het familiegebied met achtbaar Eat-My-Dust, het geweldige Windseekers en voor de warme dagen Cool Down!
  • De echte waaghalzen maken een sensationele rit in UNTAMED, Goliath of Lost Gravity, terwijl de rest zich waagt aan de spannende attracties die níet over de kop gaan. 

Eindeloze mogelijkheden en maatwerk

Jullie familiedag of relatiedag maken we graag tot een groot succes. Daarom bieden we diverse opties voor horeca & catering en zorgen we er met maatwerk voor dat het een unieke, onvergetelijke dag wordt voor iedereen. Neem gerust contact op als je een specifieke invulling of aankleding in gedachten hebt! 

Familiedag en relatiedag

Horeca & Catering - Loaded Fries - Walibi Holland

HORECA & CATERING

In de ochtend vergaderen en ’s middags het park op? Dan moet er natuurlijk wel eerst goed gegeten worden! Als je je vergadering in Walibi houdt, behoort een uitgebreid lunchbuffet tot de mogelijkheden. Bekijk de pagina Horeca & catering via de onderstaande button voor de mogelijkheden.

Familiedagen in Walibi Holland

Maak je dag compleet!

Om jullie dag – of het nu een personeelsuitje, vergadering, familiedag of workshop is – tot een groot succes te maken wat niemand zal vergeten, hebben wij verschillende mogelijkheden om deze compleet te maken. Zo kan je denken aan een parkuitkoop, exclusive time ride en overnachten bij Walibi Village.

Maatwerk werkt

Maatwerk werkt!

Als je zelf bepaalde ideeën hebt over hoe jullie evenement eruit moet komen te zien, neem dan contact met ons op. Wij willen graag dat jullie dag er één wordt om nooit te vergeten en denken graag mee! 

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.