Ga naar de hoofdinhoud

Workshops

Wil je een leuke workshop organiseren als bedrijfsuitje of als teambuilding activiteit?

Een zomerse korting op een uitje voor jouw bedrijf!

Extra zomerse korting

Krijg nu een extra zomerse korting voor een bezoek in de periode juni t/m september. Reserveer tussen 16 mei en 16 juni voor slechts € 29,50 per persoon in plaats van € 43,50. Dat is meer dan 30% korting per ticket! *

*Deze aanbieding geldt op basis van minimaal 20 personen. En alleen voor reserveringen die gemaakt worden tussen 16 mei en 16 juni 2024.

Unieke locatie voor een creatieve workshop

 In Walibi Holland genieten jullie in een inspirerende omgeving van de workshop, maar ook van meer dan 30 spectaculaire attracties waarbij het gezamenlijke grenzen verleggen zeker bijdraagt aan het groepsgevoel. Win-win dus! 

BizNiz Center: multifunctionele zalen in Walibi

  • Walibi Holland is niet alleen maar pretpark: ons BizNiz Center biedt vier moderne, multifunctionele zalen met alle AV-middelen die jullie nodig hebben. 
  • De mogelijkheid tot het aanpassen van de grootte van de zalen, is BizNiz Center geschikt voor groepen van 20 tot wel 650 personen.
  • Bijkomend voordeel is de centrale ligging van ons park, waardoor het vanuit het hele land goed bereikbaar is. 

Ons team staat voor jullie klaar

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

MAAK VAN JULLIE WORKSHOP een onovertroffen ervaring

Het volgen van een workshop vergt de nodige concentratie. Wat is er dan beter om de deur van het BizNiz Center te openen en het park op te stappen? Wanneer jullie minimaal één dagdeel gebruik maken van BizNiz Center voor een workshop, dan kunnen we jullie 50% korting aanbieden op tickets voor Walibi Holland. Jullie kunnen jezelf dan helemaal laten gaan in 30+ spectaculaire attracties! Wat dacht je van hybrid coaster UNTAMED, waarin je maar liefst 5x ondersteboven gaat? Of Goliath, de angstaanjagend snelle en hoge megacoaster? Geen zorgen, ook voor de niet-achtbaanliefhebbers zijn er meer dan genoeg attracties om van te genieten! 

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.