Ga naar de hoofdinhoud

Personeels- uitje bij Walibi Holland

Nodig je personeel uit voor een te gek uitje in Walibi Holland.

Een zomerse korting op een uitje voor jouw bedrijf!

Extra zomerse korting

Krijg nu een extra zomerse korting voor een bezoek in de periode juni t/m september. Reserveer tussen 16 mei en 16 juni voor slechts € 29,50 per persoon in plaats van € 43,50. Dat is meer dan 30% korting per ticket! *

*Deze aanbieding geldt op basis van minimaal 20 personen. En alleen voor reserveringen die gemaakt worden tussen 16 mei en 16 juni 2024.

Geef je personeel een feest op een unieke locatie

Een feest voor het voltallige personeel geef je liever niet in of bij je eigen bedrijf. Hiervoor huur je natuurlijke een unieke of bijzondere locatie. Heb je daarbij al eens aan een uitje naar Walibi gedacht? Een personeelsfeest in Walibi betekent niet alleen voldoende locaties om gezamenlijk bij elkaar te komen voor een openingsspeech, maar biedt meer dan 30 spectaculaire attracties voor een te gekke dag HARDGAAN. Met als afsluiter een knallend feest die ze nooit meer gaan vergeten… 

Het beste personeelsuitje organiseer je in walibi

  • In Walibi Holland beleven alle collega’s de dag van hun leven. Met ruim 30 attracties is er voor ieder wat wils! 
  • Liefhebbers van G-krachten en snelheid kunnen hun lol op in 6 adrenaline-verhogende achtbanen – wat dacht je van de hybrid coaster UNTAMED?
  • En de collega’s die het liever iets rustiger aandoen gaan los in Crazy River, El Rio Grande of een van de andere spectaculaire attracties. 

Iets anders in gedachten? 

Misschien heb je het hele uitje al uitgedacht en ben je benieuwd of wij aan deze ideeën en wensen kunnen voldoen. Wij staan overal voor open, dus neem gerust contact met ons op voor het organiseren van jullie ideale personeelsfeest! 

Walibi Horeca & Catering

Maak je dag compleet!

Een personeelsuitje valt of staat bij goede catering. Hierin bieden wij een ruime keuze, zoals een lunchbuffet, diner of gezamenlijke borrels met hapjes. Klik voor meer informatie hieronder op Horeca & catering.

 

Als je het feest voor je personeel écht bijzonder wil maken met de nodige extra’s (wat dacht je van een personeelsuitje inclusief overnachting in Walibi Village?), bekijk dan de pagina Maak je dag compleet

 

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.