Ga naar de hoofdinhoud

Vergadering bij Walibi Holland

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie waar je effectief kunt vergaderen én inspiratie op kunt doen? In Walibi Holland wissel je het zakelijke aspect af met fun en adrenaline in meer dan 30 spectaculaire attracties!  

Een zomerse korting op een uitje voor jouw bedrijf!

Extra zomerse korting

Krijg nu een extra zomerse korting voor een bezoek in de periode juni t/m september. Reserveer tussen 16 mei en 16 juni voor slechts € 29,50 per persoon in plaats van € 43,50. Dat is meer dan 30% korting per ticket! *

*Deze aanbieding geldt op basis van minimaal 20 personen. En alleen voor reserveringen die gemaakt worden tussen 16 mei en 16 juni 2024.

Vergaderen in een unieke omgeving

Het BizNiz Center van Walibi Holland is met zijn centrale ligging en unieke omgeving ideaal voor je privé of zakelijke gelegenheden. De vier moderne en multifunctionele zalen zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties en break-out sessies. 

BizNiz Center: multifunctionele zalen in Walibi

  • Walibi Holland is niet alleen maar pretpark: ons BizNiz Center biedt vier moderne, multifunctionele zalen met alle AV-middelen die jullie nodig hebben. 
  • De mogelijkheid tot het aanpassen van de grootte van de zalen, is BizNiz Center geschikt voor groepen van 20 tot wel 650 personen.
  • Bijkomend voordeel is de centrale ligging van ons park, waardoor het vanuit het hele land goed bereikbaar is. 

Vergadering klaar?

Maak van jullie vergadering een unieke beleving !
  • Ga na de vergadering of presentatie met z’n allen het park in en geniet van meer dan 30 attracties
  • Reik tot grote hoogtes in Goliath en Space Shot
  • Ga 5x ondersteboven in hybrid coaster UNTAMED en zet je schrap voor ongekende airtime en intense bochten in Lost Gravity
  • Ook als je het liever iets rustiger aandoet heeft Walibi genoeg te bieden

In Walibi Holland combineer je je vergadering met HARDGAAN in de spectaculairste attracties! 

Ons team staat voor jullie klaar

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

Vergadering bij Walibi Holland

Horeca & Catering - Loaded Fries - Walibi Holland

HORECA & CATERING

In de ochtend vergaderen en ’s middags het park op? Dan moet er natuurlijk wel eerst goed gegeten worden! Als je je vergadering in Walibi houdt, behoort een uitgebreid lunchbuffet tot de mogelijkheden. Bekijk de pagina Horeca & catering via de onderstaande button voor de mogelijkheden.

Familiedagen in Walibi Holland

Maak je dag compleet!

Om jullie dag – of het nu een personeelsuitje, vergadering, familiedag of workshop is – tot een groot succes te maken wat niemand zal vergeten, hebben wij verschillende mogelijkheden om deze compleet te maken. Zo kan je denken aan een parkuitkoop, exclusive time ride en overnachten bij Walibi Village.

Maatwerk werkt

Maatwerk werkt!

Als je zelf bepaalde ideeën hebt over hoe jullie evenement eruit moet komen te zien, neem dan contact met ons op. Wij willen graag dat jullie dag er één wordt om nooit te vergeten en denken graag mee! 

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.