Skip to main content
Menu
Tickets
Fast Lane Goliath

Fast Lane

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane!

Update COVID-19

Op het park wordt een beperkt aantal gasten binnengelaten. Je zult daarom een dag moeten reserveren. Hetzelfde geldt ook voor onze grootste attracties. Voor deze attracties hebben wij een virtuele wachtrij. Als je een ticket boekt, krijg je ook een link voor onze virtuele wachtrij. Deze activatielink maakt een sessie voor jouw groep aan op walibifastlane.nl. Je kunt dan direct gebruik maken van de virtuele wachtrij. Bestel je bijvoorbeeld voor 4 personen tickets, dan krijg je 1 activatielink voor 4 personen voor de virtuele wachtrij. Wil jij niet in de virtuele wachtrij staan? Koop dan Fast Lane Gold Unlimited of Gold Single. Hiermee wordt je virtuele rij een stuk korter!

De attracties die je kunt reserveren via de virtuele wachtrij zijn: Condor, Crazy River, El Rio Grande, Goliath, Lost Gravity, Space Shot, Speed of Sound, UNTAMED en Xpress: Platform 13.

 

Let op: vanwege de maatregelen op het park kunnen wachttijden tot 15 minuten mogelijk zijn bij Fast Lane Gold Single en Gold Unlimited. Fast Lane Bronze en Silver zijn tijdelijk niet beschikbaar.

Fast Lane attracties

Haal meer uit je dag

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane. Met Fast Lane kun je een plaats reserveren in je favoriete attractie. Je hoeft dan niet daadwerkelijk in de wachtrij te staan. Je krijgt een seintje op je mobiel als je bijna aan de beurt bent. Je kan dan via de Fast Lane ingang je ride pakken.

Dit zijn de attracties waar je Fast Lane kan gebruiken: UNTAMED, Lost Gravity, Speed of Sound, Xpress: Platform 13, Condor, Goliath, Crazy River, Space Shot en El Rio Grande.

Fast Lane Bronze

De wachttijd is gelijk aan de tijd in de actuele wachtrij. Je reservering wordt gemaakt met dezelfde wachttijd, maar met 1 verschil: je hoeft niet in de rij te staan om te wachten.

Zilver

Deze optie verkort de wachttijd aanzienlijk. Met jouw reservering hoef je niet in de wachtrij te staan en de wachttijd wordt ook nog eens met 50% verminderd. Je kunt dus vaak hard gaan in jouw favoriete rides.

Gold Single

Met Fast Lane Gold Single verkort je de wachttijd met 90% ten opzichte van de actuele wachttijd en kun je één keer in al jouw favoriete rides.

Gold Unlimited

Met Fast Lane Gold Unlimited verkort je de wachttijd met 90% ten opzichte van de actuele wachttijd. Met Unlimited kun je deze optie onbeperkt gebruiken.

Let op: toegang tot Walibi Holland is bij de aanschaf van Fast Lane niet inbegrepen. Fast Lane-producten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar in de ticketshop van Walibi.nl en op het park bij Guest Service. Op de dag van je bezoek is Fast Lane verkrijgbaar bij Guest Service en via Walibifastlane.nl. Voor gebruik van Fast Lane is een smartphone met internetverbinding vereist (Wifi of 3G/4G/5G) op de dag van je bezoek.