Skip to main content

Walibi Holland stelt opening van het park uit tot een nader te bepalen datum. Houd onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Menu
Tickets
Fast Lane Goliath

Fast Lane

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane!

Fast Lane attracties

Haal meer uit je dag

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane. Met Fast Lane kun je een plaats reserveren in je favoriete attractie. Je hoeft dan niet daadwerkelijk in de wachtrij te staan. Je krijgt een seintje op je mobiel als je bijna aan de beurt bent. Je kan dan via de Fast Lane ingang je ride pakken.

Dit zijn de attracties waar je Fast Lane kan gebruiken: UNTAMED, Lost Gravity, Speed of Sound, Xpress: Platform 13, Condor, Goliath, Crazy River, Space Shot, Blast en El Rio Grande.

Fast Lane Bronze

De wachttijd is gelijk aan de tijd in de actuele wachtrij. Je reservering wordt gemaakt met dezelfde wachttijd, maar met 1 verschil: je hoeft niet in de rij te staan om te wachten.

Zilver

Deze optie verkort de wachttijd aanzienlijk. Met jouw reservering hoef je niet in de wachtrij te staan en de wachttijd wordt ook nog eens met 50% verminderd. Je kunt dus vaak hard gaan in jouw favoriete rides.

Gold

Fast Lane Gold verkort jouw wachttijd met maar liefst 90% ten opzichte van de actuele wachttijd. Met deze optie ga je echt hard!

Single Shots

Niet wachten voor je favoriete ride? Met een Single Shot heb je direct toegang tot een ride naar keuze! Single Shots zijn beschikbaar voor de volgende rides: UNTAMED, Goliath, Xpress: Platform 13, Condor en Speed of Sound. Een Single Shot is online verkrijgbaar maar is niet beschikbaar tijdens Halloween Fright Nights.

Let op: toegang tot Walibi Holland is bij de aanschaf van Fast Lane niet inbegrepen. Fast Lane-producten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar in de ticketshop van Walibi.nl en op het park bij Guest Service. Op de dag van je bezoek is Fast Lane verkrijgbaar bij Guest Service en via Walibifastlane.nl. Voor gebruik van Fast Lane is een smartphone met internetverbinding vereist (Wifi of 3G/4G/5G) op de dag van je bezoek.