Skip to main content
Menu
Tickets
Fast Lane

Fast Lane

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane!

Fast Lane attracties

Haal meer uit je dag

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane. Met Fast Lane kun je een plaats reserveren in je favoriete attractie. Je hoeft dan niet daadwerkelijk in de wachtrij te staan. Je krijgt toegang via de speciale Fast Lane wachtrij van de attractie. Kortom, je hoeft minder lang te wachten en zit je nog sneller in je favoriete attractie! Fast Lane is geldig voor de hele dag. Je kunt één Fast Lane reservering per keer maken.

Dit zijn de attracties waar je Fast Lane kan gebruiken: UNTAMED, Lost Gravity, Speed of Sound, Xpress: Platform 13, Condor, Goliath, Crazy River, Space Shot en El Rio Grande

Single Shot

Met Single Shot skip je eenmalig de wachtrij voor één Fast Lane ride naar keuze. Je kan dan via de Fast Lane rij naar binnen. 

4Shots

Met 4Shot skip je vier keer de wachtrij voor een Fast Lane ride naar keuze. Je kan kiezen om deze 4 keer voor jezelf te gebruiken of als je met een groepje bent deze tegelijkertijd voor iedereen te gebruiken.  

Silver

Deze optie verkort de wachttijd aanzienlijk. Met jouw reservering wordt de wachttijd 50% verminderd en mag je via de Fast Lane ingang naar binnen. Je kunt dus vaak hard gaan in jouw favoriete attracties.  

Gold

Met Fast Lane Gold skip je onbeperkt de wachtrij bij de bovengenoemde attracties en neem je bijna gelijk plaats via de Fast Lane ingang. Met jouw reservering wordt de wachttijd 90% verminderd. Ben je al klaar voor al die ritjes UNTAMED?! 

Let op:

  • Toegang tot Walibi Holland is bij de aanschaf van Fast Lane niet inbegrepen. 
  • Fast Lane-producten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar in de ticketshop van Walibi.nl en op het park bij Guest Service. 
  • Op de dag van je bezoek is Fast Lane verkrijgbaar bij Guest Service en via Walibifastlane.nl.
  • Voor gebruik van Fast Lane is een smartphone met internetverbinding vereist (Wifi of 3G/4G/5G) op de dag van je bezoek.
  • Het kan zijn dat de Fast Lane producten tijdens evenementen (e.g. Halloween Fright Nights en LEKKERGAAN) anders kunnen zijn.