Skip to main content

Vanwege de verlenging van de landelijke lockdown is het helaas nog niet mogelijk een reservering te plaatsen voor een dagje Walibi. Meer info.

Menu
Tickets
Walibi Village en fiets

FAQ Walibi Village

Check hier de veelgestelde vragen over ons vakantiepark Walibi Village. Staat je vraag er niet tussen? Mail je vraag naar info@walibivillage.nl of bel naar +31 (0)321 32 99 90.

Klopt het dat er nog maar 1 dag toegang is tot het park?

Ja dat klopt, onze prijzen zijn hierop aangepast

Mogen we zelf kiezen welke dag we naar het park willen?

Ja, per reservering ontvangen jullie 1 dag toegang de tickets worden allemaal voor dezelfde dag uitgegeven.

Is het zwembad alweer open?

Nee het zwembad is dit hele seizoen gesloten ivm de Covid 19 maatregelen, ook dit is in het tarief gecompenseerd.

Hoe laat kunnen we de tickets halen op de aankomstdag?

Ivm de spreiding van de mensen stroom vanaf 11 uur.

Hoelaat kunnen we inchecken?

De incheck in het huisje is vanaf 16 uur maar mag tot 20 uur. (tijdens opening park tot 23 uur kunnen de gasten tot 22 uur inchecken)

Hoelaat is de uitcheck?

We vragen de gasten uit te checken tussen 8 en 10 uur. in ieder geval uiterlijk 10 uur.

Is er een late check out of early check in mogelijk?

In het hoogseizoen is dit niet mogelijk.

Wanneer krijgen we de borg retour?

Deze ontvangt men na controle binnen 10 werkdagen retour

Hoe laat kan ik de sleutel van mijn huisje(s) ophalen?

De sleutels van je vakantiehuisje kun je vanaf 16.00 uur ophalen bij de receptie van Walibi Village. Hiervoor mag je al wel het park in: om 11 uur kun je de entreetickets hiervoor ophalen bij de receptie. Grote spullen kun je achterlaten bij de garderobe in de Lounge. Let op: de garderobe is niet beveiligd/bewaakt en geheel op eigen risico. In Walibi Holland zijn kluisjes aanwezig voor je waardevolle spullen. Je kunt een kluisje huren bij de winkel Sunset Souvenirs. De kluisjes kosten € 4,- per dag. De afmeting van deze kluisjes zijn: 56 cm diep, 32 cm breed en 34 cm hoog. Voor alle kluisjes wordt een borg voor de sleutel gevraagd van € 5, deze ontvang je na inlevering van de sleutel retour.

Hoe laat kan ik de tickets voor Walibi Holland ophalen? En waar?

De bij je overnachting(en) inbegrepen tickets voor Walibi Holland kun je 's ochtends vanaf 11 uur ophalen bij de receptie van Walibi Village. Wil je op de dag van aankomst het park al in, maar kun je je huisje nog niet in? Geen probleem, je kunt je spullen achterlaten in de garderobe. Op het park zelf kun je bij Sunset Souvenir een kluisje huren voor je kostbare spullen. De huur van zo'n kluisje kost €4 en de borg van de sleutel €5. De borg krijg je na inlevering van de sleutel uiteraard weer terug.

Op welke dagen heb ik toegang tot Walibi Holland?

Per boeking is één dag toegang tot Walibi Holland inbegrepen. Let op: check altijd de kalender om te zien op welke dagen Walibi Holland open en gesloten is.

Hoe laat moet ik uitchecken?

Het huisje dient voor 10.00 uur te worden verlaten. Een late check-out is mogelijk, mits de beschikbaarheid dit toelaat. Informeer tijdens je verblijf bij de receptie voor meer informatie over een late check-out.

Is er 's avonds nog iets te doen in Walibi Village?

Let op: vanwege de COVID-19-maatregelen zijn de volgende activiteiten niet beschikbaar: poolen, darten, airhockey. Ook de computerhoek is buiten gebruik en er wordt geen entertainment en dinerbuffetten georganiseerd. Ook is het zwembad gesloten.

 

In de lounge van Walibi Village kun je overdag en ’s avonds heerlijk genieten van een kopje koffie of glaasje wijn bij onze sfeervolle open haard of op ons buitenterras. Het is ook mogelijk om een potje pool, darts of air hockey te spelen, te computeren in onze computerhoek of een boek te lezen aan de lectuurtafel. Ook kun je hier belangrijke voetbalwedstrijden of andere sportevenementen op groot scherm kijken. Tijdens het seizoen wordt er op diverse avonden entertainment georganiseerd. Bij je check-in kun je kijken wanneer er iets georganiseerd wordt. Daarnaast is er ook een à la carte-restaurant aanwezig, waar je heerlijk kunt eten van onze regelmatig wisselende kaart. Het restaurant is bereikbaar via de lounge. Het kan zijn dat tijdens je verblijf in Walibi Village een dinerbuffet georganiseerd wordt; dit doen we diverse keren tijdens het seizoen. Je kunt bij de receptie navragen wanneer deze buffetten zijn. ’s Avonds nog een lekkere, verfrissende duik nemen? Het zwembad op het vakantiepark is geopend tot 22.00 uur.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Parkeren kan op het terrein van Walibi Village. Op de aankomstdag kun je de auto hier alvast parkeren. De auto kun je op de vertrekdag de gehele dag laten staan als je bijvoorbeeld het park nog op wilt. Wij vragen je de auto(‘s) niet op het gras te parkeren. Voor de huisjes zijn parkeermogelijkheden voor laden en lossen, vervolgens dien je de auto te parkeren op de centrale parkeerplaats die hoort bij jouw type huisje.

Is bedlinnen inbegrepen?

Bedlinnen is bij de prijs inbegrepen voor het opgegeven aantal personen. De bedden zijn al voor jullie opgemaakt. Handdoeken en keukendoeken zijn bij te reserveren voor € 4,- per set.

Welke inventaris is aanwezig?

O.a. diverse pannen, bestek, servies, grote koelkast met vriesvakje, wasrekje, koffiezetapparaat (filter), waterkoker, vaatwasser, magnetron (geen oven), flat screen tv. Check de volledige inventaris op de pagina's van onze huisjes: 4-persoons, 7-persoons, 8-persoons en Villa Walibi (16 p.).

Is er wifi aanwezig in Walibi Village?

Ja, het gehele vakantiepark Walibi Village is voorzien van wifi. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Kan ik mijn spelcomputer (PlayStation, Xbox) of dvd-speler aansluiten in het huisje?

Het is niet mogelijk om jouw spelcomputer of dvd-speler aan te sluiten op de televisie in het huisje.

Moet ik het afval scheiden?

Op het vakantiepark zijn vier grote afvalcontainers aanwezig. Twee bij de 4-persoonshuisjes en twee bij de 7- en 8-persoonshuisjes. Er zijn geen aparte bakken voor glas, papier of groenafval aanwezig. Wij verzoeken je vriendelijk al jouw afval voor vertrek weg te gooien.

Is er een zwembad op Walibi Village?

Ja, op Walibi Village is een klein overdekt zwembad aanwezig. Het zwembad is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur*. Meer informatie vind je op de pagina Faciliteiten

*Vanwege Covid-19 is het zwembad tot nader order gesloten. 

Is er een bagageopslag?

De bagage kun je bij de garderobe in de lounge van Walibi Village achterlaten. Dit is op eigen risico en niet beveiligd/bewaakt. In Walibi Holland zijn op verschillende plekken kluisjes te huur tegen een kleine vergoeding.

Wat wordt er verkocht in de mini market?

In de mini market van Walibi Village kun je elke ochtend vanaf 8.00 uur verse broodjes afhalen. In verband met de COVID-19-maatregelen zijn deze enkel af te halen als deze een dag van tevoren zijn gereserveerd. In het assortiment vind je ook o.a. melk, eieren, kaas, zoet beleg, chips, koek, thee, koffie, toiletpapier, vuilniszakken en leuke souvenirs.

Kan ik ontbijten in Walibi Village?

Let op: vanwege de COVID-19-maatregelen is het ontbijtbuffet niet beschikbaar. Wel is het mogelijk om (op reservering) plaats te nemen aan een gedekte tafel. Hiervoor geldt een beperkte beschikbaarheid. Prijs voor volwassenen is € 12,50 en voor kinderen € 7,50.

 

Het is mogelijk om gebruik te maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Het ontbijt vindt plaats tussen 8.00 en 10.00 uur. Je ontbijt dien je van te voren te reserveren. De kosten voor het ontbijt bedragen € 9,95 per volwassene en € 5,50 voor kinderen t/m 11 jaar. Kinderen t/m 5 jaar ontbijten gratis mee. Meer informatie? Vraag ernaar bij de receptie van Walibi Village.

Hoeveel personen mogen er in de huisjes verblijven?

In de 4-persoonshuisjes mogen maximaal 4 personen verblijven. In de 7-persoonhuisjes mag je met maximaal 7 personen verblijven, in de 8-persoonhuisjes met maximaal 8 en in Villa Walibi mogen maximaal 16 personen verblijven. Baby’s en kinderen tellen ook mee als personen. Het is dus niet toegestaan om met 4 personen en één baby in een 4-persoonhuisje te verblijven

Moet ik het huisje schoon achterlaten?

Wij verzoeken je vriendelijk om het huisje bezemschoon achter te laten.

Zijn huisdieren toegestaan in Walibi Village?

Huisdieren zijn niet toegestaan op Walibi Village en Walibi Holland. Hulphonden zijn hierop een uitzondering.

Hoe oud moet ik zijn om een huisje te boeken?

De hoofdboeker moet 21 jaar of ouder zijn en moet aanwezig zijn in de periode van overnachting. Bij iedere reservering geldt een borg van € 150. Dit kan contant of via de pin betaald worden. Bij vertrek wordt de borg niet contant teruggegeven. Via een pintransactie wordt de borg binnen 10 dagen verwerkt.

Ik heb een kortingscode, waar kan ik deze invullen?

Als je een kortingscode hebt voor Walibi Village, dan kun je deze tijdens het reserveren invullen. Let op: de korting is niet van toepassing op reeds gedane boekingen!