Skip to main content
Menu
Tickets
Bovag

Bovag

Gefeliciteerd! Tijdens de winterwasweken van BOVAG heb jij een korting voor Walibi Village gewonnen.

Walibi Village

Relaxed HARDGAAN op loopafstand van het meest spectaculaire attractiepark van Nederland? Dat kan in de comfortabele bungalows van Walibi Village.

Maar ook als je het attractiepark liever overslaat is een verblijf op Walibi Village de moeite waard. Een verblijf op Walibi Village betekent ook relaxen op het strand van het Veluwemeer, kanoën op het water, struinen door het havenstadje Harderwijk en genieten van het pittoreske Elburg. En, er is nog veel meer! Ga shoppen in Bataviastad, pannenkoeken eten bij Hans en Grietje of geniet op het fantastische terras van Beachclub at Sea.

Of je nu met vrienden of familie komt, iedereen is van harte welkom. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf is aanwezig. Dat is toch relaxed HARDGAAN?

Overnachting + entree Walibi Holland voor € 200,-

Met je unieke code kun je voor € 200,- een verblijf van 1 nacht in een 4-persoonsbungalow reserveren. Hierbij kunnen jullie 1 keer per persoon Walibi Holland bezoeken tijdens jullie verblijf. Check hier de openingstijden van het pretpark, zodat je zeker weet dat Walibi Holland is geopend tijdens je verblijf op Walibi Village. Een verblijf bij Walibi Village is mogelijk vanaf 7 april 2023

Indien je ervoor kiest geen bezoek te brengen aan Walibi Holland ontvang je hiervoor geen compensatie.

Reservering Walibi Village

Via onderstaand formulier kun je een reserveringsaanvraag plaatsen voor een verblijf op Walibi Village. Je ontvangt dan binnen 24 uur bericht of je reserveringsaanvraag is geaccepteerd.

Er is een beperkte beschikbaarheid per dag voor BOVAG. Het is dus mogelijk dat er geen beschikbaarheid meer is.

Actievoorwaarden

  • Een unieke code is eenmalig geldig voor één overnachting in een 4-persoonsbungalow inclusief 1 keer toegang per persoon tot Walibi Holland.
  • De uiterste aankomstdatum is 30 juni 2023.
  • Het is niet mogelijk een reservering te annuleren of te wijzigen.
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn, aanwezig te zijn gedurende het gehele verblijf en een geldig legitimatiebewijs (paspoort, id, rjibewijs) te kunnen laten zien.
  • Toeristenbelasting (€ 0,95 p.p.p.n.) en eventuele bijgeboekte extra’s dien je voor je verblijf te betalen middels een betaallink die je ontvangt per email van Walibi Village.
  • Beddengoed en eindschoonmaak zijn inbegrepen.
  • Gratis parkeren bij Walibi Village.
Met Bovag naar Walibi Village met gezin

Persoonlijke informatie

Adresgegevens

Adresgegevens
Met deelname aan deze actie ga je akkoord met de actievoorwaarden, het parkreglement van Walibi Village, het parkreglement van Walibi Holland en de geldende coronamaatregelen. Deze laatste kunnen op last van de overheid worden aangepast
Met deelname aan deze actie ga je akkoord met de actievoorwaarden, het parkreglement van Walibi Village, het parkreglement van Walibi Holland en de geldende coronamaatregelen. Deze laatste kunnen op last van de overheid worden aangepast