Skip to main content
Menu
Tickets

Minder-validen groepen

Veel attracties in Walibi Holland zijn geschikt voor mindervaliden.

Update COVID-19

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze gasten, hebben we diverse maatregelen genomen op en om het park. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om je dag van bezoek te reserveren, ook als je bijvoorbeeld al een 'ticket zonder datum' in je bezit hebt. Bekijk de pagina Maatregelen COVID-19 voor meer informatie of check de FAQ voor veelgestelde vragen over tickets, abonnementen, de virtuele wachtrij en meer.

Bovendien zijn er speciale voorzieningen in het attractiepark, zoals aangepaste toiletten. Kom je met een groep van 10 of meer mindervaliden personen? Maak dan gebruik van onze speciale mindervaliden-tarieven.

Tarieven

Mindervaliden-tarieven zijn alleen geldig vanaf 10 betalende personen. Om gebruik te maken van de groepsprijzen dient u uiterlijk 5 werkdagen voor uw bezoek te reserveren.

Ticketsoort (+ 10 personen) Prijs p.p.
Mindervaliden € 26,50
Begeleider per 10 mindervaliden Gratis
Extra begeleider € 26,50

Vraag bij de Guest Service om een toegangsbandje. Dit bandje geeft je het recht om tijdens het parkbezoek met een begeleider gebruik te maken van de regeling voor mindervaliden in Walibi. Je hebt pas recht op een toegangsbandje als je aantoont dat deze regeling voor jou noodzakelijk is. Dit kan door het tonen van een geldige doktersverklaring (maximaal 2 jaar oud). Deze verklaring is van een onafhankelijke arts, waarin staat dat je niet in staat bent om zonder hulp het park en/of de attracties te bezoeken. Walibi vraagt om deze verklaring, omdat bezoekers met minder zichtbare handicaps (zoals autisme) ook onder deze regeling vallen en onze medewerkers de beoordeling niet zelf kunnen en mogen maken.

Tijdens festivals of erg drukke dagen wordt er een maximum gesteld aan het gebruik van deze regeling. Er is dus een maximum aan het aantal attracties waarbij je via de uitgang de attracties mag gebruiken.

Rolstoel

Via Guest Service kun je een rolstoel krijgen. Je vindt Guest Service na de ingang aan de linkerkant van de straat. Rolstoelen kunnen niet worden gereserveerd en zijn beperkt beschikbaar. Tijdens Halloween Fright Nights dagen zijn er geen rolstoelen beschikbaar.

Een bezoeker met een beperking mag met een blindengeleidehond of een hulphond het park bezoeken.

Blindengeleidehond/Hulphond

Een mindervalide bezoeker mag met een blindengeleidehond of een hulphond Walibi Holland bezoeken.

Toiletten

Op het park zijn aangepaste toiletten aanwezig voor mindervaliden, deze toiletten bevinden zich:

  • In W.A.B Club
  • In Donut Factory
  • Links achter de Haciënda (naast het herentoilet)
  • In W.A.B Shop (winkel in de Hall of Fame)
  • Bij Cock-a-doodle-doo
  • In het toiletgebouw bij Lost Gravity

Menuvouchers

We hebben speciaal voor grote groepen een aantal menu’s samengesteld. Je maakt hieruit een keuze en ontvangt hiervoor vouchers. De groepsleden kunnen deze vervolgens inleveren bij de aangegeven horecalocatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Catering

Wij verzorgen graag de catering. Van ontbijt tot lunch tot diner. Er is een keuze mogelijk uit verschillende arrangementen. Vraag naar de mogelijkheden.

Zalen huren

Wil je jouw groep ergens verzamelen om bijvoorbeeld te eten of iets te bespreken? Huur dan een van onze themazalen. Vraag naar de mogelijkheden.