Skip to main content
Menu
Tickets
Basis-onderwijs

Basis-onderwijs

Verras de klas met het meest spectaculaire schoolreisje!

Het leukste schoolreisje voor de hele klas in Walibi Holland! 

Op zoek naar het leukste schoolreisje voor de basisschool? Dan zijn jullie bij Walibi aan het juiste adres! Een spectaculair dagje Walibi Holland zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop. In Walibi Holland vind je meer dan 30 spectaculaire attracties voor leerlingen van alle leeftijden. Voor de echte waaghalzen zijn er maar liefst zes achtbanen. Klasgenootjes die wel van spanning houden, maar het liever iets rustiger aandoen, hebben we ook genoeg te doen. Wat dacht je van lekker splashen in boomstamattractie Crazy River, de wildwaterbaan El Rio Grande of uitwaaien in Superswing! Of je nu een schoolreis voor de hele basisschool wil organiseren of alleen voor leerlingen uit groep 7 en 8, in Walibi Holland beleeft iedere leerling van de basisschool een fantastische dag HARDGAAN! Boek snel nog voordelig je schoolreisje of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zo wordt het nog leuker!

Ik houd mijn spreekbeurt over...

Verras jouw klasgenootjes met de leukste spreekbeurt aller tijden en vertel over Walibi! Bekijk hier snel ons spreekbeurtenpakket. Heel veel succes!

De leukste les ooit!

Wie zegt dat rekenen en natuurkunde niet leerzaam én leuk kunnen zijn? Verras jouw klas met supertoffe lesstof over bewegingen en krachten; allemaal gebaseerd op Walibi en haar gave attracties

Het leukste schoolreisje aller tijden!

Meer dan 30 attracties voor jong en oud, waarin iedereen zijn eigen grenzen kan opzoeken. Spanning, sensatie en fun: de perfecte combinatie voor een uniek uitje met de hele basisschool!

Voordelen schoolreis Walibi Holland

voor de basisschool

  1. Meer dan 30 attracties voor jong en oud;
  2. 1 gratis begeleider per 10 leerlingen
  3. Mogelijkheid om tot 21 kalenderdagen voor het bezoek kosteloos (aantallen) te wijzigen of annuleren;
  4. Geen vooruitbetalingsverplichting;
  5. Ruim aanbod horecamogelijkheden;
  6. Gratis plattegrond voor iedere leerling/student.

Schoolreis tarief 2024

 Early Bird tarief (t/m 29 maart)Regulier tarief
Schoolreistarief Basisonderwijs€ 18,50 p.p.€ 21,00 p.p.
Regulier tarief Walibi Holland (kassaprijs)€ 43,50 p.p.€ 43,50 p.p.
1 begeleider per 10 leerlingenGratisGratis
Extra begeleider€ 18,50 p.p.€ 21,00 p.p.

Alle tarieven geldig vanaf 20 leerlingen. Tarieven niet geldig op Nederlandse feestdagen, tijdens de zomervakantie, op Halloween Fright Nights data en Bright Nights data.

Vraag je schoolreis aan