Skip to main content
Menu
Tickets
Walibi Village urlaub

Route en parkeren Walibi Village

Neem de ingang van Walibi Village

Route en parkeren Walibi Village

Walibi Village ligt in de provincie Flevoland. Met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer makkelijk bereikbaar. Kom je met de auto? Neem dan niet de ingang van attractiepark Walibi Holland. Vanuit Harderwijk ga je bij de rotonde rechtdoor, vervolgens de 2e afslag naar links. Vanuit Elburg/Dronten neem je de eerste afslag richting Walibi Village. Rijd onder de slagboom door en je bent er.

Openbaar vervoer

Momenteel rijdt de Walibi Express (officieel lijnnummer 247) niet. Zodra het attractiepark weer open gaat, zal de Walibi Express weer opgenomen worden in de dagelijkse reisplanner. Kijk hier voor de actuele informatie over de Walibi Express. Kijk voor actuele openingsdagen hier.

Met de auto

Vanuit Amsterdam/Almere: neem op de A6 afslag Lelystad en volg daarna de borden Walibi Holland. Vanuit Amersfoort: neem op de A28 de afslag Harderwijk/Lelystad en volg de borden Walibi Holland.

Parkeren

Bij aankomst en vertrek mag je je auto voor het huisje zetten om spullen uit- en in te laden, daarna parkeer je hem op een van de parkeerplaatsen van het vakantiepark.

Navigatie

Stel je navigatie in op: Cerespark 2, 8256 PX, Biddinghuizen (Google Maps)