Skip to main content
Menu
Tickets
Rollercoaster Run 2019

Rollercoaster Run 2019

Op zaterdag 13 juli 2019 organiseren Walibi Holland en Fight cancer de tweede editie van de Rollercoaster Run.

Update: Mascha van Till, directrice van Walibi Holland, heeft zaterdagavond 13 juli een cheque ter waarde van € 56.305,- uitgereikt aan Fight Cancer. Vorig jaar bracht de Rollercoaster Run nog ruim € 31.000 op. Dit jaar renden maar liefst 250 renners 5 kilometer over en langs het park en waagden zij zich aan ritjes in Lost Gravity, Xpress: Platform 13 en UNTAMED. De 538-dj's Barend van Deelen en Daniël Lippens haalden met hun teams bijna € 22.000 op en hadden daarmee een flinke bijdrage in het eindbedrag.

 

Het parcours van de run is een route van vijf kilometer door het park van Walibi Holland, inclusief een rit in drie achtbanen, waaronder de nieuwste “UNTAMED”. De inschrijving is officieel geopend via Rollercoasterrun.nl.

Na een succesvolle eerste editie in 2018 waarbij 232 deelnemers ruim 32.000 euro ophaalden voor onderzoek naar kanker, zal deze unieke run uitgebreid worden met een extra achtbaan. Fight cancer en Walibi Holland worden daarbij ondersteund door Radio 538. De radiozender steunt Fight cancer al 3 jaar als mediapartner. Dit jaar omarmen de DJ’s Barend van Deelen en Daniël Lippens deze unieke funrun! Barend en Daniel zullen beide een team samenstellen met luisteraars, influencers en bekende Nederlanders.

Na je inschrijving op de website van Fight cancer heb je van Fight cancer een unieke code ontvangen waarmee je via de onderstaande link in de webshop je Rollercoaster Runner ticket kan downloaden. Heb je je nog niet ingeschreven, dit kan via: Fightcancer.nl

Willen je familie en vrienden je aanmoedigen? Dat kan! In de shop kan de deelnemer maximaal 3 gratis tickets aanklikken voor toeschouwers. De hoofdingang van Walibi gaat om 18.30 uur open voor toeschouwers. Kijk voor meer informatie op je ticket.  

Wil je de hele dag HARDGAAN? Vergeet dan niet een dagticket te kopen voor maar €22,50 per persoon (maximaal 4 dagtickets per deelnemer). Meer informatie vind je in de webshop.