Ga naar de hoofdinhoud
voorzieningen

Voor-zieningen

Bekijk welke extra voorzieningen Walibi Holland jou biedt

Voorzieningen op het park - Walibi Holland

BUGGY`S

 

Walibi beschikt over buggy’s die je kunt huren. Je betaalt hiervoor € 10,- plus een borg van € 20,-. Een buggy huur je bij de winkel Sunset Souvenirs. Het is niet mogelijk om buggy’s te reserveren.

SERVICE JONGE KINDEREN

 

Bij de Guest Service is er de mogelijkheid om een polsbandje af te halen. Hierop kan je de naam van jouw kind en je mobiele telefoonnummer achter laten. Verdwaalde kinderen moeten zich zo snel mogelijk melden bij een medewerker van Walibi. Onze medewerkers nemen dan direct contact met jou op. Verdwaalde kinderen worden begeleid naar de EHBO post.

PICKNICKEN

 

Het is toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen naar Walibi. Picknickplaatsen zijn aangegeven op het park.

EHBO

 

De EHBO is gevestigd naast de winkel Sugar Shot, bij de zweefmolen Super Swing. Hier word je indien nodig snel en doeltreffend geholpen door de gediplomeerde en ervaren medewerkers van de EHBO.

BAGAGEKLUISJES

 

In diverse attracties is het wegens veiligheidsoverwegingen niet toegestaan losse voorwerpen mee te nemen. Walibi raadt je aan om persoonlijke eigendommen nooit onbewaakt achter te laten. Je kunt een bagagekluis huren bij de winkel Sunset Souvenirs. De kluisjes kosten €5 voor een middel en €7 voor een grote kluis per dag. Via een QR-code kun je online de kluisjes boeken en via IDeal betalen. Deze QR-code is 1 dag geldig.

HONDEN

 

Honden worden niet toegelaten op het park. Walibi beschikt niet over kennels waarin je je hond kunt achterlaten. Blindengeleidehonden en honden van mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking zijn de enige honden die Walibi wel mogen betreden. Hulphonden moeten duidelijk herkenbaar zijn.

FIETSENSTALLING

 

Bij Walibi Holland kun je je fiets gratis stallen in een onbewaakte fietsenstalling. Deze fietsenstalling bevindt zich op het parkeerterrein voor de ingang van het park.

GEVONDEN VOORWERPEN

 

Ben je iets verloren op het park? Zoek dan jouw voorwerp op via deze link: https://ilost.co/nl/org/walibi-holland   

GELDAUTOMAAT

 

Je kunt op de volgende locaties geld pinnen op het park:

-Sunset Shop

BABY SERVICES

 

Bij diverse toiletten staan luiertafels waarop je je baby kunt verschonen. Deze locaties zijn aangegeven op de parkplattegrond. In verschillende restaurants staan magnetrons om flessen of voedsel in op te warmen.

Aangezien wij jou zoveel mogelijk willen laten genieten van onze attracties, maar deze helaas niet altijd geschikt zijn voor onze jongste gasten, hebben wij een "baby switch” service. Deze service werkt als volgt: “Gast A” wacht in de reguliere wachtrij op zijn/haar beurt. “Gast B” wacht in de tussentijd met het kind bij de uitgang van de attractie en meldt zich bij een medewerker. Bij deze medewerker geeft “Gast B” aan gebruik te willen maken van de baby switch service. Zodra “Gast A” aan de beurt is geweest, mag “Gast B” de attractie via de uitgang betreden en blijft “Gast A” bij het kind. “Gast B” hoeft dus niet in de wachtrij te wachten.

MINDERVALIDEN

 

Ben je slecht ter been of heb je moeite met lange wachtrijen? Vraag bij de Guest Service om een toegangsbandje. Dit bandje geeft je het recht om tijdens het parkbezoek met 3 begeleiders (waarvan 1 persoon minimaal 16 jaar is en een lengte heeft die groter is dan 1,40 m) gebruik te maken van de regeling voor mindervaliden in Walibi. Is je lichamelijke beperking niet zichtbaar, dan is een doktersverklaring nodig om een toegangsbandje te krijgen.

Let op!

Je hebt pas recht op een toegangsbandje als je aantoont dat dit bandje noodzakelijk voor je is, door het tonen van een geldige doktersverklaring (maximaal 2 jaar oud). Deze verklaring is van een onafhankelijke arts, waarin staat dat je niet in staat bent om zonder hulp het park en/of de attracties kan bezoeken. Walibi vraagt om deze verklaring, omdat bezoekers met minder zichtbare handicaps (zoals autisme) ook onder deze regeling vallen, en onze medewerkers de beoordeling niet zelf kunnen maken.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!