Ga naar de hoofdinhoud
Gamen in Walibi tijdens Walibi Play!

Evenementen

Het hele jaar door organiseren wij leuke evenementen voor jou! Je kan bijvoorbeeld in de meivakantie gamen op het park tijdens Walibi Play, griezelen in de herfst tijdens Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days en genieten van duizenden lichtjes tijdens de kerstvakantie met Bright Nights. Wil jij weten wat er allemaal nog meer te doen is?

Vier de zomer met te gekke artiesten

Heb jij zin om deze zomer maximaal uit je dak te gaan? Kom dan naar LEKKERGAAN in Walibi. Maak je klaar voor een dag vol toffe attracties en te gekke artiesten.

Beleef de horror in oktober

Durf jij het aan om naar Halloween Fright Nights te komen? Met angstaanjagende experiences, bloedstollende haunted houses, zinderende walkthroughs en spannende scare zones is Halloween Fright Nights hét Halloween evenement dat je niet wil missen.

Ontdek Halloween Fright Nights
Ontdek Halloween Fright Nights

Griezelen tijdens de herfstvakantie

Lekker griezelen en spoken met het gezin? Kom dan naar Walibi Holland en beleef Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar!

Ontdek Halloween Spooky Days
Ontdek Halloween Spooky Days

Spectaculairste rides in fonkelende lights

Maak samen onvergetelijke herinneringen in de gezellige kerstsfeer van Walibi, waar attracties shinen als nooit tevoren, lichtshows je verbazen, winters entertainment je betovert en smakelijke lekkernijen je verleiden.

Ontdek Bright Nights
Ontdek Bright Nights

Hét gamefestival voor jong en oud

Speel je favoriete game, ga op avontuur in de attracties én ontmoet jouw gamehelden. Met meer dan 15 te gekke games én 3 game helden is er tijdens deze editie genoeg te beleven.