Ga naar de hoofdinhoud
familie in walibi holland

Tickets zonder datum omwisselen

Voor tickets met datum

Undated ticket op datum zetten 

Heb je tijdens een actieperiode (zoals Black Friday of Valentijn) een ticket zonder datum (undated ticket) gekocht voor Walibi Holland? Om het park te bezoeken, moet je eerst je ticket op een datum naar jouw keuze zetten*. Je verandert hiermee je ticket zonder datum in een ticket mét datum. Op deze pagina lees je precies hoe dat moet en wissel je je ticket direct om. 

Hoe werkt het?

​​​​​​Volg deze stappen om je ticket zonder datum om te zetten naar een ticket mét datum

 1. Klik op de button "NU OMWISSELEN".
 2. Vul de barcode van je ticket in (deze staat op je ticket zonder datum). 
 3. Selecteer de datum waarop je naar Walibi wil komen. Staat deze dag er niet bij? Dan kan het zijn dat deze dag niet beschikbaar is doordat er een speciaal evenement plaats vindt. Je kan dan helaas niet reserveren voor deze dag. 
 4. Rond je bestelling af. Je krijgt een bevestiging van je bestelling per mail. 
Tickets omwisselen.

Verdere belangrijke informatie

 • Het op datum zetten van een undated ticket moet minimaal 24 uur voor je daadwerkelijke bezoek. Als je dit later doet, kan het zijn dat deze nog niet verwerkt is en je niet automatisch toegang krijgt. Je moet je dan eerst aanmelden bij de groepskassa.
 • Neem op de dag van bezoek de undated ticket mee (deze heb je per email ontvangen bij aankoop van je undated ticket tijdens de actieperiode). Je oude ticket bevat nu namelijk een barcode met de datum van je bezoek en is je toegang bij het park.  
 • Neem voor de zekerheid ook het nieuwe ticket mee die je hebt ontvangen met het omzetten van je undated ticket.  
 • Bekijk goed op welke datum je wilt komen. Je undated ticket kan je maar één keer omzetten naar bezoek op datum. Heb je eenmaal je nieuwe datum op je ticket gezet, dan kun je niet meer wisselen! 
 • Bekijk op onze openingskalender of jouw favoriete dag beschikbaar is. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat het park gesloten is of deze dag niet beschikbaar is voor jouw undated ticket. Probeer een andere dag!  
 • De undated tickets die aangeschaft zijn tijdens een actieperiode (zoals Black Friday en Valentijn) zijn alleen geldig voor de desbetreffende periode op reguliere dagen. De tickets geven geen toegang tot Walibi Play of Halloween Fright Nights dagen.
 • Bekijk hier alle voorwaarden voor undated tickets die zijn aangeschaft tijdens een actieperiode (zoals Black Friday en Valentijn).