Skip to main content
Menu
Tickets

LEKKERGAAN 2022 tijdens de zomeravonden

Wil jij ultiem genieten van deze zomer? Kom dan naar LEKKERGAAN in Walibi voor een dag met de vetste attracties, te gekke artiesten en een knallende vuurwerkshow! Deze zomer is Walibi dé locatie voor jouw feestje. Ga uit je dak met Bram Krikke ft. Stefan & Sean, Stuk of Donnie, dans met Broederliefde of zing mee met de nieuwste hits van Emma Heesters. Elke woensdag geniet je van een andere artiest.

Beleef daarnaast spetterende avonturen in Crazy River, maak een gewichtloze rit in Lost Gravity en maak tijdens zonsondergang een rit in achtbanen Goliath of Untamed! Tijdens LEKKERGAAN is het park namelijk tot maar liefst 23.00 uur geopend. Dat betekent nog langer HARDGAAN. Dat wil jij toch ook?! Dus kom deze zomer uitwaaien in Walibi en geniet van meer dan 30 spectaculaire attracties.

Lekkergaan line up 2022

LEKKERGAAN terwijl de zon al onder is

Tijdens LEKKERGAAN is het park tot maar liefst 23.00 uur geopend. Dat betekent nog langer HARDGAAN. Tijdens LEKKERGAAN kan jij tijdens zonsondergang een sprong maken in Skydiver of een waanzinnige rit beleven in Untamed!
Kom ook naar LEKKERGAAN op een van de volgende dagen:

Skydiver in de schemering

Half day? Half price!

Overdag naar school of werk, maar in de avond zin om toch nog even het leukste pretpark in Nederland te bezoeken? Vier de zomeravonden in Walibi Holland met LEKEKRGAAN!☀️ Met een Half Day Half Price-ticket krijg je van 16:30 tot 23:00 toegang in het park voor slechts 19 euro. Let op: de Half Day Half Price-tickets zijn beperkt beschikbaar en afhankelijk van de dagcapaciteit. 

Met wie wil jij 's avonds in Goliath? 😃
 

De openingstijden tijdens LEKKERGAAN

Op zes woensdagen is Walibi Holland deze zomer open van 10.00 tot 23.00 uur. Wat dat voor jou betekent? Extra lang genieten van je favoriete attracties!
 

Goliath bij zonsondergang

Langer HARDGAAN? Blijf overnachten!

Wil je niet naar huis rijden na een dag HARDGAAN? In Walibi Village kun je blijven slapen in een van onze comfortabele vakantiehuisjes. Hard chillen noemen wij dat. Bovendien zit één dag toegang tot Walibi Holland bij de prijs inbegrepen!

Check beschikbaarheid