Skip to main content
Menu
Tickets

LEKKERGAAN 2023, hét zomerfeest in Walibi

Heb jij zin om deze zomer maximaal uit je dak te gaan? Kom dan naar LEKKERGAAN in Walibi. Maak je klaar voor een dag vol toffe attracties, te gekke artiesten en een knallende vuurwerkshow. En weet je wat het allerbeste is? Het park blijft open tot maar liefst 23:00 uur! Dat betekent de hele dag én avond LEKKERGAAN. Deze zomer is Walibi dé place to be voor het vetste zomerfeest van het jaar.

Zet je schrap voor Stuk, feest mee met Bram Krikke ft. Stefan en Sean of zing je longen uit je lijf met de nieuwste hits van Emma Heesters. Elke woensdag brengt een andere artiest het feest naar een next level!

Omdat het park tot 23:00 uur open is, kun jij genieten van een spetterende avondrit in Crazy River, de zon zien ondergaan vanuit UNTAMED of toch nog een extra ritje HARDGAAN in Goliath. Dat wil je toch niet missen? Kom deze zomer naar Walibi en beleef de meest spectaculaire zomeravond ooit!

LEKKERGAAN is op 26 juli & 2, 9, 16, 23 en 30 augustus 2023 van 10:00 tot 23:00 uur.

De hele zomeravond LEKKERGAAN

Tijdens LEKKERGAAN is het park tot maar liefst 23.00 uur geopend. Dat betekent nog langer HARDGAAN. Tijdens LEKKERGAAN kan jij tijdens zonsondergang een sprong maken in Skydiver of een waanzinnige rit beleven in Untamed!

Een ritje UNTAMED tijdens zonsondergang

Half day? Half price!

Overdag naar school of werk, maar in de avond zin om toch nog even het leukste zomerfeest te bezoeken? Vier de zomeravonden in Walibi Holland met LEKEKRGAAN!☀️ Met een Half Day Half Price-ticket krijg je van 16:30 tot 23:00 toegang in het park voor slechts € 22,50. Let op: de Half Day Half Price-tickets zijn beperkt beschikbaar en afhankelijk van de dagcapaciteit. 

Met wie wil jij 's avonds in Goliath? 😃
 

Knallende vuurwerkshow

Elke LEKKERGAAN avond wordt afgesloten met een knallende vuurwerkshow! Zorg dat je deze grande finale van jouw vetste zomeravond niet mist. 
 

Een knallende vuurwerkshow als afsluiter van LEKKERGAAN

Bram Krikke ft. Stefan en Sean

26 juli - 2 & 9 augustus

Kom jij een feestje bouwen met deze heren? Op 9 augustus komt Pieter Valley de tent afbreken met Bram en Sean.

STUK

16 augustus

De heren van STUK komen vakkundig de tent afbreken tijdens LEKKERGAAN. Zorg dat je erbij bent!

Emma Heesters

23 & 30 augustus

Zing mee met hits als Pa Olividarte, Waar ga je heen en Loop niet weg, heb jij je stem al opgewarmd?

DJ's

Alle LEKKERGAAN dagen

Elke LEKKERGAAN avond is er vanaf 18:00 uur een DJ op Mainstage, dat wordt een feestje!

Langer HARDGAAN? Blijf overnachten!

Wil je niet naar huis rijden na een dag HARDGAAN? In Walibi Village kun je blijven slapen in een van onze comfortabele vakantiehuisjes. Hard chillen noemen wij dat. Bovendien zit één dag toegang tot Walibi Holland bij de prijs inbegrepen!

Check beschikbaarheid