Skip to main content
Menu
Tickets

8-persoons huisje

Update COVID-19: Let op! Bekijk de belangrijkste wijzigingen voor Walibi Village in de FAQ, zoals hoeveel dagen je toegang hebt tot Walibi Holland tijdens je verblijf.

 

Na een dagje Walibi geen zin om naar huis te rijden? Een 8-persoons huisje in Walibi Village is zeer geschikt voor grote gezinnen, families en vriendengroepen die meerdere dagen hard willen gaan in Walibi Holland. Een overnachting in een van onze bungalows is namelijk inclusief één dag toegang tot het park en daardoor zeer voordelig!

Aantal gasten: 8
Slaapkamers: 4
Grootte: 120m2
WiFi: gratis
Parkeren: gratis
Roken: niet toegestaan
7-persoons huisje - keuken
7-persoons huisje - terras
7-persoons huisje - woonkamer + keuken
7-persoons huisje - spelletjes spelen
7-persoons huisje - bank

De omgeving van Walibi

Huur je meerdere dagen een huisje in Walibi Village? Ga er dan eens op uit en ontdek de prachtige omgeving van het park. Het Veluwemeer ligt op steenworp afstand en het middeleeuwse vestingstadje Elburg geeft de omgeving een uniek karakter.

Kom tot rust in Walibi Village

Na een dagje Walibi heb even helemaal ontspannen? Een duik in het zwembad, een knapperige afhaalpizza, een potje poolen in de lounge? Met de faciliteiten in Walibi Village maak je van je verblijf in een 8-persoons huisje een echte mini-vakantie!

Zwembad in Walibi Village
Pizza afhalen
Speel pool in de lounge van Walibi Village

Route & adres

Bepaal de snelste route naar Walibi Village. Het vakantiepark ligt pal naast Walibi Holland en is goed bereikbaar met de auto en het ov. 

Walibi Village
Cerespark 2
8256 PX Biddinghuizen
Flevoland, Nederland

Boek nu een 8-persoons huisje!

Al vanaf € 45 per persoon per nacht

Vind je één dag Walibi Holland te kort en zou je eigenlijk nog een dag willen? Boek met je vrienden of familie een 8-persoonshuisje en blijf gewoon slapen! Het grote voordeel? De prijs van een overnachting is inclusief één dag toegang tot het park!

Reglement Walibi Village

Download en lees het reglement van vakantiepark Walibi Village.