Skip to main content
Menu
Tickets

4-persoons huisje

Update COVID-19: Let op! Bekijk de belangrijkste wijzigingen voor Walibi Village in de FAQ, zoals hoeveel dagen je toegang hebt tot Walibi Holland tijdens je verblijf.

 

Een zeer comfortabel 4-persoons huisje waar je heerlijk kunt ontspannen na een spectaculaire dag in Walibi Holland. In het knusse huisje vind je alles wat je nodig hebt: vier comfortabele bedden, een fijne badkamer en een gezellige zithoek. ’s Ochtends zet je een heerlijke verse kop koffie voor een goede start van de dag. Klaar om weer het park op te gaan!

Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Grootte: 60m2
WiFi: gratis
Parkeren: gratis
Roken: niet toegestaan
4-persoons huisje huiskamer
4-persoons huisje terras
4-persoons huisje bank
4-persoons huisje keuken

HARD CHILLEN met een overnachting in Walibi Village

Kom heerlijk tot rust in een comfortabel vierpersoons huisje na een dag HARDGAAN in Walibi Holland. Haal een lekkere pizza en kom nog even relaxen in onze gezellige lounge, voordat je je vakantiehuisje opzoekt!

Walibi Village zwembad
Walibi Village pizza afhalen
Poolen in de lounge van Walibi Village

Route & adres

Walibi Village ligt bij Biddinghuizen, pal naast het attractiepark Walibi Holland. Beide zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Walibi Village
Cerespark 2
8256 PX Biddinghuizen
Flevoland, Nederland

De omgeving van Walibi

Huur je meerdere dagen een huisje in Walibi Village? Ga er dan eens op uit en ontdek de prachtige omgeving van het park. Het Veluwemeer ligt op steenworp afstand en het middeleeuwse vestingstadje Elburg geeft de omgeving een uniek karakter.

Boek nu je 4-persoonshuisje!

Al vanaf €57 per persoon per nacht

Wil je meerdere dagen HARDGAAN in Walibi Holland? Boek dan nu heel voordelig een 4-persoonshuisjes voor jou en je gezin of vrienden in Walibi Village. Het mooie is: op alle dagen van jullie verblijf hebben jullie vrije toegang tot Walibi!

Reglement Walibi Village

Download en lees het reglement van vakantiepark Walibi Village.