Ga naar de hoofdinhoud
Walibi Holland mascott en companions

Faciliteiten Walibi Village

Alle faciliteiten en activiteiten in Walibi Village voor jong en oud!

Faciliteiten Walibi Village

Naast het overnachten in onze comfortabele vakantiehuisjes, is er op het vakantiepark nog genoeg te beleven. Kom je binnenkort overnachten in Walibi Village? Dan vind je hier een overzicht van alle faciliteiten en activiteiten die we aanbieden, praktische informatie hierover en wat er allemaal te doen is.

  • Zwembad Wat is een overnachting in een vakantiepark nou zonder zwembad? Precies! Ondenkbaar. Gelukkig is er in Walibi Village een verwarmd, overdekt zwembad. Voor de allerkleinste waterratten is er een peuterbadje aanwezig. Wat een feest. Neem je zwemspullen dus mee. En oh ja, de toegang is gratis als je verblijft bij Walibi Village. (let op: voor het gebruik van de kluisje heb je €0,50 nodig)
  • Lounge Van al dat genieten en relaxen krijg je natuurlijk dorst. En honger. Gelukkig is er in het vakantiepark een lounge aanwezig. Hier neem je bij de open haard koffie of een drankje. Met iets lekkers natuurlijk. Je kunt ook gamen: we hebben pooltafels, dartborden en interactieve games. Doe je liever rustig aan? No problem. Er zijn ook televisies aanwezig. Uiteraard is er in de lounge ook gratis wifi.
  • Fietsverhuur Echte achtbaanfreaks kunnen niet lang stilzitten. Dat weten we maar al te goed. Daarom kun je bij de receptie van Walibi Village fietsen huren. Ze helpen je daar ook met het plannen van een leuke route. Fietsen zijn verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid. Elektrische fietsen zijn op aanvraag
  • Walibi Village Shop In de Walibi Village Shop bij de receptie kun je toch nog dat aandenken aan Walibi kopen, dat je op het attractiepark vergeten bent mee te nemen. Ook hebben we ’s morgens verse broodjes, rechtstreeks uit de oven! Ook kun je in de shop je vergeten boodschappen halen, we bieden een compleet assortiment!
  • Wi-Fi Mail checken. Je Insta bekijken hoeveel volgers je na jouw posts op Walibi erbij hebt gekregen. Toch handig als je kan internetten wanneer jij daar zin hebt. Overal op het vakantiepark is er daarom GRATIS Wi-Fi beschikbaar.
  • Sport & Spel Speel een potje biljart, tafelvoetbal of darts. En leef je uit op het voetbalveld of in de speeltuin. Of huur een fiets en ontdek de omgeving van Walibi.