Skip to main content
Menu
Tickets
zwembad walibi village

Faciliteiten Walibi Village

Van al dat genieten en relaxen krijg je natuurlijk dorst. En honger. Gelukkig is er in het vakantiepark een Lounge aanwezig. Hier neem je bij de openhaard koffie of een drankje. Met iets lekkers natuurlijk. Je kunt ook gamen. Of doe je liever relaxt? No problem.

Update COVID-19

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze bezoekers en onze medewerkers, hebben we diverse maatregelen genomen op en om Walibi Village. Bekijk de pagina  Maatregelen COVID-19 voor meer informatie of vind hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen rondom COVID-19 en je boeking. Mocht je algemene vragen hebben over je reservering bij Walibi Village? Klik dan op de onderstaande button!

Dit zijn de belangrijkste wijzigingen voor Walibi Village:

  • Helaas is Walibi Holland nog even dicht. De toegangsticket die normaal bij je reservering op Walibi Holland zit, is om te zetten naar een promocode. Klik hier voor meer informatie; 
  • Zwembad blijft tot nader order gesloten;
  • Het restaurant is tot nader order gesloten maar je kan ons take-away menu hier vinden; 
  • In de ontbijtzaal kan op reservering ontbeten worden (beperkte beschikbaarheid) en verse broodjes kunt u afhalen (ook op reservering);
  • De games in de lounge zijn niet beschikbaar.
Q&A

Faciliteiten Walibi Village

Ontbijtbuffet

Je kunt natuurlijk in jouw huisje zelf een boterhammetje smeren, maar wij hebben ook een compleet ontbijtbuffet voor je klaarstaan. Verse broodjes, croissants, gekookte eitjes of heb je liever roereieren ? We hebben diverse kaassoorten en vleeswaren, vers fruit, yoghurt en cereals en natuurlijk lekkere sapjes, koffie en thee. Gewoon ontspannen je dag beginnen!

Restaurant 

Waarom zou je zelf koken tijdens jouw verblijf? In ons restaurant kun je iets lekker uitzoeken van de à la carte menukaart, dus er is voor ieder wat wils! Klik hier voor meer informatie. 

Take away

Geen zin om te koken? Geen probleem, daar hebben we aan gedacht! Bij de bar in de lounge kun je diverse soorten pizza's, friet en snacks afhalen. Lekker makkelijk! Klik hier voor meer informatie. 

Zwembad

Wat is een overnachting in een vakantiepark nou zonder plons in het water? Precies! Ondenkbaar. Gelukkig is er in Walibi Village een verwarmd, overdekt zwembad. Voor de allerkleinste waterratten is er een peuterbadje aanwezig. Wat een feest. Neem je zwemspullen dus mee. En oh ja, de toegang is gratis als je verblijft bij Walibi Village.*
Vanwege Covid-19 is het zwembad tot nader order gesloten

Lounge

Van al dat genieten en relaxen krijg je natuurlijk dorst. En honger. Gelukkig is er in het vakantiepark een lounge aanwezig. Hier neem je bij de open haard koffie of een drankje. Met iets lekkers natuurlijk. Je kunt ook gamen: we hebben pooltafels, dartborden en interactieve games. Doe je liever rustig aan? No problem. Er zijn ook televisies en computers aanwezig. Uiteraard is er in de lounge gratis wifi.

Fietsverhuur

Echte achtbaanfreaks kunnen niet lang stilzitten. Dat weten we maar al te goed. Daarom kun je bij de receptie van Walibi Village fietsen huren. Ze helpen je daar ook met het plannen van een leuke route. Fietsen zijn beperkt beschikbaar. Reserveer dus op tijd. Boek direct bij het maken van je reservering zodat je kunt blijven gaan. Go, go, go.

Wi-Fi 

Mail checken. Je Insta bekijken hoeveel volgers je na jouw posts op Walibi erbij hebt gekregen. Toch handig als je kan internetten wanneer jij daar zin hebt. Overal op het vakantiepark is er daarom wifi beschikbaar.

Walibi Village Shop

In de Walibi Village Shop bij de receptie kun je toch nog dat aandenken aan Walibi kopen, dat je op het attractiepark vergeten bent mee te nemen. Ook hebben we ’s morgens verse broodjes, rechtstreeks uit de oven! Ook kun je in de shop je vergeten boodschappen halen, we bieden een compleet assortiment!