Skip to main content
Menu
Tickets
UNTAMED

Tickets zonder datum omwisselen

voor tickets met datum

Jij hebt voor seizoen 2020 een ticket zonder datum gekocht. Door de huidige omstandigheden gaat er voor jou het een en ander veranderen. Aangezien je niet op een willekeurig moment naar het park kunt komen, kun je met de barcode van jouw ticket een datum op je ticket zetten. Je ticket zonder datum verandert daardoor in een ticket mét datum. Op deze pagina lees je precies hoe dat moet en wissel je je ticket direct om.

Hoe werkt het?

​​​​​​Volg deze stappen om je ticket zonder datum om te zetten naar een ticket mét datum:

  1. Vink hieronder aan dat je akkoord gaat met de corona-maatregelen op het park. Klik op de button die verschijnt.
  2. Vul de barcode van je ticket in (deze staat op je ticket).
  3. Selecteer de datum waarop je naar Walibi wil komen.
  4. Rond je bestelling af. Je krijgt een bevestiging van je bestelling per mail.

LET OP!

  • Neem je oude én je nieuwe ticket mee als je naar het park komt. Je oude ticket bevat nu namelijk een barcode met de datum van je bezoek en is je toegang tot het park. Deze wordt bij de kassa's gescand.
  • Je eerder bestelde ticket zonder datum is dit seizoen niet meer geldig. Zet er daarom een datum op, zodat je hem kunt gebruiken.
  • Je kunt maar één keer een nieuwe datum op je ticket zetten. Kijk dus goed naar de beschikbaarheid in onze openingskalender en bepaal daarna wanneer je naar Walibi wilt komen. Heb je eenmaal je nieuwe datum op je ticket gezet, dan kun je niet meer wisselen!
  • Zodra je naar het park geweest bent, is je ticket onbruikbaar. Je kunt je ticket dus één keer gebruiken.
  • Kun je een dag niet selecteren in de webshop, dan is de maximale dagcapaciteit bereikt. Je kunt dan helaas niet naar Walibi. Probeer een andere dag.