Skip to main content
Menu
Tickets
Verzilver je code

Verzilver je code

voor je Walibi Holland tickets!

Verzilver je unieke code voor seizoen 2023

Heb je een unieke code gekregen? Volg dan de onderstaande stappen om jouw unieke code te verzilveren, je dag te reserveren en zo te genieten van een dag HARDGAAN in Walibi Holland!

Let op: voordat je verder gaat, weet je wanneer je Walibi wilt bezoeken? Je gaat namelijk je unieke code gebruiken voor een ticket op datum! Deze kun je na het afronden van je bestelling niet meer aanpassen.* Check daarom eerst de openingstijden!

Verzilver je code

Volg deze stappen om je unieke code om te zetten naar een dag van bezoek.

  1. Vink hieronder aan dat je akkoord gaat met de maatregelen op het park. Klik op de button die verschijnt.
  2. Vul je unieke code in. 
  3. Selecteer een ticket en de datum waarop je naar Walibi wil komen. Staat deze dag er niet bij? Dan kan het zijn dat deze dag niet beschikbaar is doordat er een speciaal evenement plaats vindt. Je kan dan helaas niet reserveren voor deze dag.
  4. Rond je bestelling af. Je ontvangt je ticket(s) per mail.
  5. Heb je meerdere unieke codes ontvangen? Volg deze stappen dan opnieuw!
Vriendinnen in Crazy river

Verdere belangrijke informatie

•    Een unieke code is eenmalig geldig voor het aantal tickets dat staat vermeld op je voucher en verliest zijn geldigheid na het afronden van het bestelproces, zoals hierboven staat beschreven. Indien je voortijdig het bestelproces verlaat, kun je een unieke code opnieuw gebruiken.
•    Kies na het invullen van een unieke code een dag dat jij Walibi wilt bezoeken. Is jouw favoriete dag niet beschikbaar? Dan kan het zijn dat Walibi die dag gesloten is of dat je met jouw code geen ticket meer kunt verzilveren voor die dag. Kies dan een andere dag! 
•    Een unieke code is alleen te verzilveren voor een ticket op datum voor een reguliere openingsdag binnen de geldigheidsperiode, zoals deze op je voucher staat aangegeven.
•    Na het verzilveren van een unieke code voor een ticket op datum is het niet meer mogelijk de datum van een ticket te wijzigen. 
•    Het is niet mogelijk de geldigheid van een unieke code te verlengen. 
•    Kijk voor meer informatie en alle overige voorwaarden op je voucher.

Verzilver hier je code

.