Skip to main content
Menu
Tickets
Marketing & Sales

Marketing & Sales

De afdelingen Marketing & Sales zorgen er samen voor dat er zo veel mogelijk bezoekers een sensationele dag uit tegemoet gaan.

Marketing

Van het opzetten van succesvolle merkcampagnes, het ontwerpen van professionele socialmediacontent en unieke designs tot het creëren van toffe video’s in het park… De afdeling Marketing werkt er elke dag keihard aan om Walibi Holland op de kaart te zetten. Door samenwerkingen met verschillende partners en influencers krijgt het bereik die éxtra boost!

Sales

De afdeling Sales richt zich op de verkoop van groepsarrangementen aan verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan het organiseren van schoolreizen tot aan een geheel verzorgd bedrijfsfeest of een spectaculaire familiedag. De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het creëren van conversie (het realiseren van verkoop) en attendance (het realiseren van (vakantie)parkbezoeken). Daarnaast richt de afdeling Sales zich op joint promotions, de verkoop van tickets via samenwerkingen met andere bedrijven.

Digital Marketing 

Team Digital Marketing spant zich iedere dag in om de Walibi Holland-website en -app te verbeteren én ervoor te zorgen dat onze gasten hun tickets zonder problemen online kunnen kopen. Ook zorgt het team ervoor dat potentiële gasten op het juiste moment een advertentie te zien krijgen, versturen ze promotiemails en creëren ze voor Walibi een prominente plek in de zoekresultaten van Google. Dit team ademt online!