Skip to main content

Walibi Holland stelt opening van het park uit tot een nader te bepalen datum. Houd onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Menu
Tickets
El Rio

Voorwaarden Abonnementen

Walibi Holland

Dit zijn de voorwaarden abonnementen van Walibi Holland B.V. (hierna: Walibi Holland).

De koper: de koper is hetzij een consument, hetzij een professionele koper. Onder een consument wordt verstaan: een persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf. De professionele koper wordt gedefinieerd als iedere persoon welke niet onder de definitie consument valt. Op de professionele koper is de ‘Wet Kopen op Afstand’ niet van toepassing.

Abonnementen algemeen

 • Een abonnement is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
 • Walibi Holland heeft het recht om naar een identificatie te vragen bij de entree van het park.
 • Na ontvangst van de betaling zal het abonnement zo spoedig mogelijk per post naar de koper verzonden worden. De uiterlijke leveringstermijn bedraagt 30 dagen. Gedurende deze periode geldt de aankoopbevestiging als toegangsbewijs. Abonnementen die in de winterperiode van 2019/2020 (november t/m februari) gekocht zijn worden uiterlijk in maart 2020 verzonden, voor de opening van het park
 • De koper dient volledige en correcte gegevens op te geven. Het verstrekken van onjuiste of onvolledige gegevens kan leiden tot het blokkeren van het abonnement.
 • De abonnementenhouder dient het abonnement bij de entree van het park aan de medewerker bij de abonnementeningang te overleggen.
 • De abonnementenpassen mogen niet gevouwen of beschadigd worden. Indien de pas ernstig beschadigd is kan de toegang tot het park geweigerd worden.
 • De abonnementhouder kan tegen betaling van €25,- een parkeerabonnement aanschaffen. Het parkeerabonnement geeft de mogelijkheid gebruik te maken van het parkeerterrein voor één auto per dag, uitsluitend in combinatie met een parkbezoek tijdens de reguliere openingstijden. Het parkeerabonnement is geldig t/m 1 november 2020.
 • Het abonnement is geldig op de reguliere openingsdagen tijdens seizoen 2020 incl. de evenementen LEKKERGAAN, Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights.  
 • Het abonnement is niet geldig tijdens andere evenementen die in Walibi Holland worden georganiseerd, indien anders aangegeven;
 • Walibi Holland behoudt zich het recht voor om openingsdagen, -tijden en/of voorwaarden gedurende het seizoen te wijzigen. Hiervoor geldt geen terugbetalingsregeling. Klik hier voor de actuele openingsdagen.
 • Tijdens het seizoen kunnen aanvullende voorwaarden gecommuniceerd worden. Dit gebeurt via onze officiële kanalen.
 • Het is niet mogelijk het abonnement tussentijds te beëindigen, de koper heeft geen recht op terugbetaling.
 • Bij het verliezen van de pas kan de abonnementenhouder bij de Groepskassa van Walibi Holland een nieuwe pas aanvragen. Hier wordt €7,50 aan administratiekosten voor berekend. De oude pas is per direct ongeldig en de nieuwe pas kan direct gebruikt worden. Om de pas te kunnen vervangen moet de abonnementhouder zelf aanwezig zijn en een geldig identiteitsbewijs kunnen overleggen.
 • Wanneer een abonnementhouder zijn/haar pas vergeet kan hij/zij alleen toegang tot het park krijgen wanneer de oude pas direct vervangen wordt voor een nieuwe pas. De kosten hiervoor bedragen €7,50. Om de pas te kunnen vervangen moet de abonnementhouder zelf aanwezig zijn en een geldig identiteitsbewijs kunnen overleggen.
 • Bij oneigenlijk gebruik van het abonnement heeft Walibi het recht de pas in te nemen en het abonnement te blokkeren en heeft de koper geen recht op terugbetaling.
 • In verband met de veiligheid van de gasten behoudt Walibi Holland zich het recht voor om haar deuren te sluiten bij grote bezoekersaantallen, dit geldt ook voor abonnementhouders. Walibi Holland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventueel gemaakte (reis)kosten.

WALIBI PAS

 • Een abonnement is geldig tijdens reguliere openingsdagen in seizoen 2020 (van 4 april tot en met 1 november 2020) incl. de evenementen LEKKERGAAN, Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights. Overige evenementen zijn uitgesloten.

WALIBI FRIENDS PAS

 • Een abonnement is geldig tijdens reguliere openingsdagen in seizoen 2020 (van 4 april tot en met 1 november 2020) incl. de evenementen LEKKERGAAN, Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights. Overige evenementen zijn uitgesloten.        
 • Minimaal 3 passen per order.   
 • Het is niet mogelijk passen later toe te voegen aan een reeds bestelde order.               
 • De pashouders hoeven niet perse vrienden te zijn van elkaar. De korting geldt voor een ieder die 3 passen tegelijk aanschaft.

WALIBI FAMILY PAS

 • Een abonnement is geldig tijdens reguliere openingsdagen in seizoen 2020 (van 4 april tot en met 1 november 2020) incl. de evenementen LEKKERGAAN, Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights. Overige evenementen zijn uitgesloten.
 • De Walibi Family pas is uitsluitend geldig voor één of twee ouders plus alle ongehuwde thuiswonende kinderen onder de 21 jaar. Maximaal vijf personen. Het zesde gezinslid of meer betaalt € 40,- per persoon extra. Een extra gezinslid toevoegen voor 40 euro kan bij de Groepskassa gedaan worden op het park. Online is dit helaas niet mogelijk.

KORTING IN WALIBI HOLLAND

 • Op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 10% korting op Horeca en Retail m.u.v. betaalde attracties, sigaretten en alcohol. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen binnen Walibi Holland.

VOORWAARDEN KORTINGEN OP ANDERE PARKEN

 • Apenheul: korting (40%) eenmalig geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van Apenheul op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 4 april t/m 1 november 2020). Korting geldig vanaf 2 jaar.         
 • Attractiepark Slagharen: korting (40%) onbeperkt geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van Slagharen op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 27 maart t/m 3 januari 2021). Korting geldig vanaf 3 jaar.          
 • Movie Park Germany: korting (40%) op het reguliere volwassenentarief. Onbeperkt geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van Movie Park Germany op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 27 maart t/m 8 november 2020). Exclusief special events-dagen (17, 24 en 31 oktober). Korting geldig vanaf 4 jaar.           
 • Safaripark Beekse Bergen: korting (40%) onbeperkt geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van Safaripark Beekse Bergen op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 1 januari t/m 31 december 2020). Korting geldig vanaf 3 jaar.
 • Dierenrijk: korting (40%) onbeperkt geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van Dierenrijk op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 1 januari t/m 31 december 2020). Korting geldig vanaf 3 jaar.
 • ZooParc Overloon: korting (40%) onbeperkt geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van ZooParc Overloon op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 1 januari t/m 31 december 2020). Korting geldig vanaf 3 jaar.
 • AquaZoo Leeuwarden: korting (40%) onbeperkt geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van AquaZoo Leeuwarden op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 1 januari t/m 31 december 2020). Korting geldig vanaf 3 jaar.
 • Bobbejaanland: korting (40%) onbeperkt geldig op reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 van Bobbejaanland op vertoon van je geldige Walibi abonnement aan de kassa (van 4 april t/m 27 september 2020). Korting geldig voor kinderen en volwassenen groter dan 1 meter. Niet geldig i.c.m. andere acties en tickets. Niet geldig op online tickets en prijzen.
 • Walibi Rhône-Alpes: korting (50%) op het reguliere “Grand visiteur” & “Petit visiteur” tarief tijdens reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 11 april t/m 20 oktober 2020 incl. Halloween m.u.v. 24, 25, 31 oktober en 1 november). Exclusief special events dagen. Korting is geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 100cm. Niet geldig op online tickets en prijzen. Check de actuele openingskalender hier.
 • Walibi Belgium: korting (50%) op het reguliere kassatarief tijdens reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 5 april t/m 8 november 2020). Exclusief special events dagen. Korting is geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 100cm. Niet geldig op online tickets en prijzen. Check de actuele openingskalender hier.
 • Bellewaerde + Aquapark: korting (50%) op het reguliere kassatarief tijdens reguliere openingsdagen in het seizoen 2020 op vertoon van je geldige Walibi abonnement (van 4 april t/m 8 november 2020). Exclusief special events dagen. Korting is geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 100cm. Niet geldig op online tickets en prijzen. Niet geldig i.c.m. andere acties en tickets. Check de actuele openingskalender hier.
 • Grévin Museum: op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 50% korting op de reguliere kassaprijs van 17 januari 2020 t/m 31 december 2020 tijdens reguliere openingsdagen. De korting is enkel geldig aan de kassa en geldt dus niet op online prijzen en tickets. Kinderen onder de 5 jaar hebben gratis toegang. Niet geldig i.c.m. andere tickets en kortingen. .
 • France Miniature: op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 50% korting op de reguliere kassaprijs van 4 april t/m 1 november 2020 tijdens reguliere openingsdagen. De korting is enkel geldig aan de kassa en geldt dus niet op online prijzen en tickets.
 • Parc Astérix: op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 50% korting op de reguliere kassaprijs van 4 april 2020 t/m 3 januari 2021 tijdens reguliere openingsdagen. De korting is ook geldig tijdens de kerstvakantie en Halloween, m.u.v. 28, 29, 30 en 21 oktober 2020. De korting is enkel geldig aan de kassa en geldt dus niet op online prijzen en tickets.
 • Chaplin's World: op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 50% korting op de reguliere kassaprijs van 18 januari 2020 t/m 3 januari 2021 tijdens reguliere openingsdagen. De korting is enkel geldig aan de kassa en geldt dus niet op online prijzen en tickets. Kinderen onder de 6 jaar hebben gratis toegang.
 • Futuroscope: op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 50% korting op de reguliere kassaprijs van 8 februari 2020 t/m 3 januari 2021 m.u.v. speciale evenementendagen en privatiseringen. De korting is op de dag van bezoek geldig aan de kassa en geldt dus niet op online prijzen en tickets. Niet geldig i.c.m. andere tickets en kortingen. Kinderen onder de 5 jaar hebben gratis toegang.

ADRESGEGEVENS

Walibi Holland Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen

Postbus 40 8250 AA Dronten

Tel : +31 (0)321 32 99 99 Fax : +31 (0)321 32 99 95 Email : info@walibiholland.nl