Ga naar de hoofdinhoud
abonnementen-voorwaarden

Voorwaarden

Abonnementen Walibi Holland

Dit zijn de voorwaarden abonnementen van Walibi Holland B.V. (hierna: Walibi Holland).

 

De Koper: de Koper is hetzij een consument, hetzij een professionele Koper. Onder een consument wordt verstaan: een persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf. De professionele Koper wordt gedefinieerd als iedere persoon welke niet onder de definitie consument valt. Op de professionele Koper is de ‘Wet Kopen op Afstand’ niet van toepassing. 

Abonnementen algemeen
 • Een abonnement staat op naam en is dus strikt persoonlijk. Je kan je abonnement niet delen met iemand anders.   
 • Let op dat de volledige en correcte gegevens van de abonnementhouder worden opgegeven. Het verstrekken van onjuiste of onvolledige gegevens kan leiden tot het blokkeren van het abonnement.   
 • Walibi Holland streeft er naar het abonnement binnen 30 kalenderdagen in het bezit van de abonnementhouder te stellen.  
 • Breng met elk bezoek je abonnement mee. Bij de entree dien je je abonnement persoonlijk te laten zien. Je abonnement wordt gecontroleerd op de geldigheid én er wordt aan de hand van de foto gekeken of je daadwerkelijk de abonnementhouder bent. Indien je je abonnement niet kan tonen, kan de toegang geweigerd worden.
  • Op de foto die je upload bij je abonnement moet je goed herkenbaar in beeld zijn. Foto's met zonnebril, extreme filters of foto's met meerdere mensen erop worden afgekeurd. De foto moet van goede kwaliteit zijn en het Walibi personeel moet je aan de poort kunnen identificeren aan de hand van de foto.
 • Afhankelijk van de maatregelen die op het moment gelden kan het zijn dat je een dag van bezoek moet reserveren. Dit doe je met de code die op je abonnement genoteerd staat. Mocht je je abonnement nog niet hebben ontvangen maar graag willen reserveren voor een dagje Walibi Holland kan je hiervoor het best contact opnemen met info@walibiholland.nl of via Walibi Whatsapp 0858 081557. 
 • Walibi Holland behoudt zich het recht om door overmacht van externe factoren (bijvoorbeeld COVID-19) voordelen en voorwaarden van de abonnementen gedurende het seizoen te wijzigen. Hiervoor geldt geen terugbetalingsregeling.   
 • Let op dat je je abonnement niet beschadigd. Bij ernstige beschadiging aan je abonnement kan de toegang tot het park geweigerd worden.   
 • Walibi Holland is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van het abonnement. Bij het verliezen van het abonnement of een ernstig beschadigd abonnement kan de abonnementenhouder bij de Groepskassa van Walibi Holland een nieuw abonnement aanvragen. Hier worden administratiekosten á € 7,50 voor in rekening gebracht. Om het abonnement te kunnen vervangen moet de abonnementhouder zelf aanwezig zijn en een geldig identiteitsbewijs kunnen overleggen.   
 • Wanneer de abonnementhouder het abonnement is vergeten, kan er alleen toegang worden verleend door middel van de aanschaf van een nieuw abonnement. Hier worden administratiekosten a € 7,50 voor in rekening gebracht. Om het abonnement te kunnen vervangen moet de abonnementhouder zelf aanwezig zijn en een geldig identiteitsbewijs kunnen overleggen.  
 • Bij oneigenlijk gebruik van het abonnement waaronder fraude - het doorgeven van het abonnement of het doorverkopen van abonnemententickets - heeft Walibi het recht het abonnement in te nemen en te blokkeren. Hierbij geldt geen terugbetalingsregeling.
 • Bij het betreden van het park gaat de abonnementhouder akkoord met het parkreglement van Walibi Holland. In geval van het niet respecteren van het parkreglement, heeft Walibi het recht het abonnement in te nemen en te blokkeren. Hiervoor geldt geen terugbetalingsregeling. Het parkreglement is terug te vinden via walibi.nl/algemene-voorwaarden .
 • Kinderen tot en met 2 jaar kunnen het park gratis bezoeken en hebben geen abonnement nodig. Vanaf 3 jaar hebben kinderen wel een eigen abonnement nodig, hierbij geldt het reguliere abonnementen tarief.
Geldigheid
 • Het abonnement is onbeperkt geldig tijdens de reguliere openingsdagen van het seizoen waarvoor het abonnement is gekocht. Halloween Spooky Days only-dagen zijn hierbij inbegrepen. Kijk hier voor de actuele openingsdagen en –tijden.  
 • Met een regulier abonnement krijg je twee keer toegang tot Halloween Fright Nights dagen in 2024* en twee keer toegang tot Bright Nights 2024/2025 met een op voorhand gemaakte reservering op basis van beschikbaarheid. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Dit kan als gevolg hebben dat jij niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek kan brengen aan Halloween Fright Nights of Bright Nights. Let op: de tickets zijn persoonsgebonden.  
 • Het is niet mogelijk met een abonnement het park te bezoeken tijdens speciale evenementen, geprivatiseerde dagen en uitverkochte dagen (zonder geldige reservatie), tenzij anders aangegeven.   
 • In verband met de veiligheid van de gasten behoudt Walibi Holland zich het recht voor om haar deuren te sluiten bij grote bezoekersaantallen. Dit geldt ook voor abonnementhouders.  
 • * Met een Walibi abonnement Fright Nights plus kan je onbeperkt Halloween Fright Nights bezoeken met een op voorhand gemaakte reservering. Let op: de tickets zijn persoonsgebonden.  
Bijzondere maatregelen
 • Indien het voor de handhaving van de bezoekersaantallen noodzakelijk is te werken met bezoeken op basis van reservering, gelden de onderstaande voorwaarden en werkwijzen voor abonnementhouders. Deze voorwaarden en werkwijzen kunnen op elk moment tijdens het seizoen door Walibi Holland gestart of gestopt worden.  
 • Je hebt alleen toegang tot het park met een op voorhand gemaakte reservering op basis van beschikbaarheid. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Dit kan als gevolg hebben dat jij niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek kan brengen aan Walibi. Hiervoor geldt geen terugbetalingsregeling.  
 • Bij elk bezoek aan het park dien je naast je abonnement, ook je reserveringsbevestiging mee te nemen. Bij de entree wordt gecontroleerd of de gemaakte reservering geldig is voor de dag van bezoek en of de gegevens overeenkomen met de gegevens op je abonnement.   
 • Als jij je Walibi abonnement nog niet hebt ontvangen als je een bezoek wil brengen aan Walibi, kan je met een tijdelijke barcode een dag van bezoek reserveren. Deze tijdelijke barcode ontvang je na het bestellen van je abonnement. Zorg ervoor dat je deze tijdelijke barcode kan laten zien op de dag van je bezoek.   
 • Je kan op het park tegen inlevering van een reeds gebruikt ticket € 15 retour krijgen voor een abonnement t.w.v. het reguliere kassatarief. Deze korting is alleen geldig bij Guest Service op het park en niet i.c.m. met andere acties en/of kortingen. De korting is alleen geldig met een gebruikt ticket met de datum van de dag waarop je het abonnement met korting wil kopen. Per gebruikt ticket kan er één abonnement aangeschaft worden. Het is niet mogelijk om voor iemand een abonnement aan te schaffen die niet aanwezig is. Voor het gekochte abonnement gelden de voorwaarden zoals op deze pagina beschreven. 
Parkeerabonnement
 • De abonnementhouder kan tegen betaling een parkeerabonnement aanschaffen. Het parkeerabonnement geeft de mogelijkheid gedurende het betreffende seizoen waarin het is aangeschaft, gebruik te maken van het parkeerterrein voor één auto per dag.  
 • Het parkeerabonnement is niet gebonden aan een vast kenteken.   
 • Het parkeerabonnement is uitsluitend geldig in combinatie met een parkbezoek tijdens de reguliere openingstijden.  
 • Tijdens Halloween Fright Nights is parkeren gratis.    
Soorten abonnement
 • Het Walibi abonnement is een regulier abonnement geldig voor één persoon.   
 • Het Walibi vrienden abonnement is een abonnement voor minimaal 4 personen. Elk persoon ontvang één persoonlijk abonnement.   
 • Voor het Walibi vrienden abonnement geldt een minimum van 4 abonnementen per order.   
 • Het Walibi familie abonnement is een familieabonnement geldig voor 4 of 5 gezinsleden. Elk familielid ontvang één persoonlijk abonnement.   
 • Voor het Walibi familie abonnement geldt een minimum van 4 abonnementen per order.   
 • Het Walibi familie abonnement is alleen geldig voor één of twee ouders plus ongehuwde thuiswonende kinderen onder de 21 jaar. Extra ongehuwde thuiswonende gezinsleden onder de 21 jaar kunnen bij de Groepskassa aan het abonnement toegevoegd worden voor € 40,- per gezinslid. Online is dit helaas niet mogelijk.   
 • Het vrienden- en familie abonnement zijn kortingstarieven en zijn niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.   
 • Het Walibi abonnement Halloween Fright Nights plus geeft onbeperkte toegang tot Halloween Fright Nights op basis van reservering. Kijk voor meer informatie onder hoofdstuk 2. Geldigheid.   
 • Abonnementhouders met een vrienden- of familieabonnement kunnen het park individueel van elkaar bezoeken.   
Korting en voordelen (abonnement 2024)
 • Op vertoon van je geldige Walibi abonnement krijg je 10% korting op Horeca en Merchandise met uitzondering van betaalde attracties en alcohol. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen binnen Walibi Holland.  
 • Op vertoon van je geldige Walibi abonnement bij de kassa krijg je 50% korting op de reguliere volwassenen entreetickets van Parc Astérix, Bellewaerde, Walibi Belgium, Walibi Rhône-Alpes, Futuroscope, Family Park, Chaplin’s World, Futuroscope en Grévin.  
 • Op vertoon van je geldige Walibi abonnement bij de kassa & een vooraf gemaakte reservering krijg je 40% korting op de reguliere volwassenen entreetickets van Avonturenpark Hellendoorn. De reservering maak je vooraf via de website van Avonturenpark Hellendoorn. De korting is geldig voor seizoen 2024. Check de website van de partner voor de exacte openingsdagen en -tijden. 
 • Op vertoon van je geldige Walibi abonnement bij de kassa krijg je 40% korting op de reguliere entreetickets van Diergaarde Blijdorp. De korting is geldig voor de reguliere openingsdagen voor het seizoen 2024. Check de website van de partner voor de exacte openingsdagen en –tijden. 
 • Op vertoon van je geldige Walibi abonnement bij de kassa krijg je 30% korting op de reguliere volwassenen entreetickets van Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, AquaZoo Leeuwarden, ZooParc Overloon, Dierenrijk en Luchtvaartmuseum Aviodrome. De korting is geldig voor seizoen 2024. Check de website van de partner voor de exacte openingsdagen en -tijden.   
 • Op vertoon van je geldige Walibi abonnement bij de kassa & een vooraf gemaakte reservering online krijg je 20% korting op de reguliere volwassenen entreetickets van Toverland. De korting is geldig van 10 februari 2024 t/m 12 januari 2025. De actie is alleen geldig voor personen v.a. 140 cm en persoonsgebonden. 
 • Op vertoon van je geldige Walibi abonnement bij de kassa krijg je 40% korting op de reguliere entreetickets van GaiaZOO De korting is geldig voor seizoen 2024. Check de website van de partner voor de exacte openingsdagen en –tijden 
 • Walibi Holland abonnementhouders krijgen 40% korting op een bezoek aan een van de volgende parken: Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Hannut-Landen, Plopsa Coo en Holiday Park. Walibi Holland abonnementhouders kunnen hun voordelige tickets zowel online als aan de kassa aankopen. Online mogen de abonneehouders bij de ticketverkoop kiezen voor de optie ‘Ik heb een abonnement bij een partnerpark’, vervolgens mogen ze in het voorziene veld de kortingscode WALIBIHOLLAND40 ingeven. Aan de kassa kunnen de voordelige tickets aangekocht worden op vertoon van hun geldige abonnementspas. De actie geldt voor alle reguliere openingsdagen vanaf 8 januari 2024 t/m 5 januari 2025. Voor concrete tarieven en openingsuren wordt verwezen naar de site van Plopsa.
 • Kijk op de website van de partner voor meer informatie over kindertickets en gratis toegang tot bepaalde leeftijden en/of lengtes. 
 • De kortingen op dagjes uit zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of tickets.    
 • De kortingen zijn geldig tijdens de reguliere openingsdagen van het park in 2024. Speciale evenementdagen, zoals Halloween, zijn hierbij uitgesloten. Bekijk de openingsdagen op de website van het betreffende park.    
 • De korting is geldig zolang de (lokale) maatregelen van het desbetreffende park dit toelaten, bijvoorbeeld m.b.t. COVID-19. Als kortingen geannuleerd moeten worden wegens aangescherpte maatregelen wordt de pashouder hiervan op de hoogte gebracht. Hiervoor geldt geen terugbetalingsregeling. 
Opzegging
 • Het is niet mogelijk het abonnement tussentijds te beëindigen; de abonnementhouder heeft geen recht op terugbetaling.  
Privacy
 • De door jou verstrekte gegevens zullen door Walibi Holland conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.  

ADRESGEGEVENS 

Walibi Holland 
Spijkweg 30 
8256 RJ Biddinghuizen 

Postbus 40 
8250 AA Dronten 

Tel : +31 (0)321 32 99 99 
Fax : +31 (0)321 32 99 95 
Email : info@walibiholland.nl

Download Walibi App