Ga naar de hoofdinhoud

Hét gamefestival voor jong & oud

Edit Calendar

  Openingstijden

  Openingstijden

   Kom naar het gamefestival voor jong en oud!

   Dit was Walibi Play!

   Was jij erbij? Op 3, 4 en 5 mei 2024 speelde je samen favoriete games, ging op avontuur in de attracties én ontmoette jouw gamehelden! Bedankt dat je samen met je gezin of beste vrienden hét gamefestival Walibi Play hebt meegemaakt

   Met meer dan 15 te gekke games én 3 gamelegendes was er tijdens deze editie van Walibi Play genoeg te beleven. Gaaf om te zien dat kinderen de strijd aangaan in Fortnite, hun beste danspasjes laten zien tijdens een Just Dance battle óf het herbeleven van jouw go-to game van vroeger op één van onze retro arcade consoles!

   Tijdens Walibi Play stap je met het gezin in de unieke omgeving van je kind, terwijl je samen de grenzen opzoekt in meer dan 40 spectaculaire attracties voor jong en oud. Dat wil je toch niet missen? 

   Game Legendes

   Elke dag zal een andere game legende ons podium betreden. Van wie ben jij de grootste fan? Is het MeisjeDjamila, Paraduze of de enige echte Milan Knol? Houd onze socials in de gaten. Misschien win je wel een te gekke prijs van jouw favoriete gameheld.

   Openingstijden

   Walibi Play is geopend op 3, 4 en 5 mei 2024 van 10:00 tot 18:00 uur. Naast dat er op het park allemaal populaire games te vinden zijn, kun je ook genieten van alle spectaculaire attracties! 

   Speel samen met je ouders games tijdens Walibi Play.

   Voor wie is Walibi Play?

   Walibi Play is voor families met kinderen én ouders die gek zijn op gamen. Er zijn genoeg games te vinden voor jonge kinderen vanaf 6 jaar, gevorderde tieners en stoere papa's en mama's. 

   Speel samen met je ouders games tijdens Walibi Play.

   Mogen de ouders ook meedoen?

   Papa, mama, oma, broer, zus of wie dan ook is welkom bij Walibi Play. Er zijn genoeg uitdagende games voor de hele familie. Laat je kids zien hoe goed je zelf kan gamen bij al die retro- en arcadeklassiekers of raak onder de indruk van wat jouw kinderen kunnen bouwen in Minecraft. Plezier gegarandeerd!