Route & Parkeren

Er zijn geen toegangswegen afgesloten. Walibi Holland adviseert de tijdelijke gele bebording en lichtkranten met de verwijzing P-Walibi te volgen.

Adres

Walibi Holland
Spijkweg 30 
8256 RJ Biddinghuizen

Openbaar vervoer

Walibi Holland is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Harderwijk met buslijn 247 (Walibi Express). Klik hier voor de actuele dienstregeling. Wil je met de trein naar Walibi Holland? Koop dan een voordelig NS treinticket. Check de link onderaan deze pagina voor meer informatie.

Halen & Brengen

Let op: de locatie voor halen & brengen is gewijzigd. Iemand afzetten of ophalen bij Walibi Holland? Rijd de hoofdparkeerplaats op via de halen & brengen rijstrook. Je ontvangt een parkeerticket waarmee je binnen een uur gratis kan uitrijden. Volg de instructies op de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Route met de auto

Kom je uit de richting Amsterdam/Almere? Volg dan de A6 richting Lelystad en neem afslag 10. Volg de borden ‘Walibi’.
Kom je via Utrecht of Amersfoort? Volg dan de A28 en neem de afslag Harderwijk of Zeewolde en volg de borden ‘Walibi’. 

Parkeren

Volg de borden 'Parkeren' en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeertickets zijn online en ter plaatse verkrijgbaar. Bekijk de informatie op de pagina Parkeerticket voor meer informatie.

Elektrische auto

Heb je een elektrische auto? Bij Walibi Holland laad je hem op tijdens je bezoek. Op het parkeerterrein zijn twintig laadpalen aanwezig. 
De oplaadpalen zijn niet van te voren te reserveren. De laadpalen vind je door op het parkeerterrein de borden 'Opladen' te volgen.