Skip to main content
Menu
Tickets
Route & Parkeren

Route & Parkeren

Waar ligt Walibi? Informatie over parkeren, de route naar Walibi, halen & brengen en alles over het openbaar vervoer naar het park.

Algemene informatie

Het parkeergeld voor auto's en campers bedraagt €11,- per dag. De bussen kunnen gratis parkeren. Houders van een Walibi abonnement hebben de mogelijkheid om een parkeer abonnement te kopen voor slechts €32,50. Met deze pas kun je zonder extra kosten parkeren voor de gehele duur van het abonnement.

Let op: Het park is niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade aan voertuigen.

Toegangsweg informatie:

Er zijn geen toegangswegen afgesloten. Walibi Holland adviseert de tijdelijke gele bebording en lichtkranten met de verwijzing P-Walibi te volgen.

Adres

Walibi Holland Spijkweg 30  8256 RJ Biddinghuizen

Openbaar vervoer

 

Walibi Holland is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Harderwijk met buslijn 247 (Walibi Express). Klik hier voor de actuele dienstregeling.

Halen & Brengen

Let op: de locatie voor halen & brengen is gewijzigd. Iemand afzetten of ophalen bij Walibi Holland? Rijd de hoofdparkeerplaats op via de halen & brengen rijstrook. Je ontvangt een parkeerticket waarmee je binnen een uur gratis kan uitrijden. Volg de instructies op de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Route met de auto

Kom je uit de richting Amsterdam/Almere? Volg dan de A6 richting Lelystad en neem afslag 10. Volg de borden ‘Walibi’. Kom je via Utrecht of Amersfoort? Volg dan de A28 en neem de afslag Harderwijk of Zeewolde en volg de borden ‘Walibi’.

Parkeren

Volg de borden 'Parkeren' en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeertickets zijn online en ter plaatse verkrijgbaar. Bekijk de informatie op de pagina Parkeerticket voor meer informatie.

Elektrische auto

Heb je een elektrische auto? Bij Walibi Holland laad je hem op tijdens je bezoek. Op het parkeerterrein zijn twintig laadpalen aanwezig.  De oplaadpalen zijn niet van te voren te reserveren. De laadpalen vind je door op het parkeerterrein de borden 'Opladen' te volgen.