Spectaculaire attracties voor het hele gezin!

It's family time!

Kom naar Walibi Holland en beleef met het hele gezin een spectaculaire en gezellige dag uit! In ons attractiepark aan de rand van het prachtige Veluwemeer is namelijk voor alle leeftijden veel te beleven. Zo zijn er attracties voor de allerkleinsten, maar hebben we ook meer dan 20 spectaculaire attracties voor kids vanaf 6 jaar. Hou je zelf niet zo van spanning? Op diverse chill spots zit je heerlijk met een kop koffie en wat lekkers, terwijl je kijkt hoe je kinderen genieten van de attracties!

Voor jong en oud!

Onze geweldige attracties bieden spanning en sensatie voor alle leeftijden

Alle familie attracties
Voor jong en oud!

Onze geweldige attracties bieden spanning en sensatie voor alle leeftijden

Alle familie attracties
Voor jong en oud!

Onze geweldige attracties bieden spanning en sensatie voor alle leeftijden

Alle familie attracties
Voor jong en oud!

Onze geweldige attracties bieden spanning en sensatie voor alle leeftijden

Alle familie attracties

Mag mijn kind in deze attractie?

Om een optimale veiligheid te garanderen voor onze gasten, geldt voor de attracties in Walibi Holland een minimale lengte. Ook mag je in sommige gevallen als begeleider mee in de attractie. Bekijk onze rides om te kijken of je kids in bepaalde attracties mogen of download de app.

Heerlijk eten en drinken op het park

Boterhammen smeren voor een dagje Walibi? Doe geen moeite! In het park vind je 15 gezellige restaurants, snackbars en kiosken waar je heerlijk kunt eten en drinken. Niet alleen jij, maar ook je kids smullen van heerlijke belegde broodjes, friet, smoothies en salades!

Blijf slapen in Walibi Village

Eerst spanning, dan ontspanning

Wil je niet nog ’s avonds naar huis rijden na een dag in Walibi Holland? Blijf met je gezin overnachten in het gezellige Walibi Village!

Je geniet dan twee dagen van onze attracties: bij iedere overnachting krijg je namelijk gratis toegang tot het park. Walibi Village is de perfecte combinatie tussen spanning én ontspanning!

Faciliteiten voor een relaxt verblijf

Met een verwarmd zwembad, een gezellige lounge en een à la carte-restaurant heeft Walibi Village alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.

En het mooie is: Walibi Village ligt tegen Walibi Holland aan. Je bent na een dag in het pretpark dus zo bij je huisje. HARD CHILLEN noemen wij dat!

Family Pas: met het hele gezin voordelig naar Walibi!

Walibi Holland bezoeken met het hele gezin is nu wel heel voordelig. Bestel een Family Pas en geniet van onbeperkt toegang tot het park en vele andere voordelen. Je kunt bijvoorbeeld met je kids met korting naar diverse andere parken: hoe leuk is dat? Bekijk hier de voordelen van een Family Pas.

Neem je een abonnement, dan is een Parking Pas een goed idee. Je parkeert dan een heel seizoen lang voor maar € 17,-!

Openingstijden park

In 2019 is Walibi Holland van 6 april t/m 27 oktober geopend. Bekijk de kalender voor alle openingsdagen en –tijden:

Route & parkeren

Het adres van Walibi Holland is:

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Komen jullie met de auto naar Walibi Holland? Bij het park zijn voldoende parkeerplekken (met en zonder laadpaal) waar je de auto kwijt kunt. Een parkeerticket voor de hele dag kost € 8,50. Het is mogelijk om bij aankomst een parkeerkaartje te kopen, maar om tijd te besparen kun je hem ook direct meebestellen met je tickets.

Download de app!

Zorg dat je goed voorbereid naar het park komt en download thuis alvast de app van Walibi Holland. Blader door onze attracties en zie direct welke geschikt zijn voor jouw kids. Op het park is de app handig als digitale parkmap en navigeer je er moeiteloos mee naar de volgende ride. Ook handig: je ziet in de app precies wat de wachttijden zijn. Zo kun je jullie dagje uit perfect plannen!

De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Volg Walibi Holland op social media

iconmonstr-youtube-6-64.png iconmonstr-instagram-11-64.png iconmonstr-facebook-1-64.png iconmonstr-twitter-1-64.png
20% korting tickets

Bestel je tickets online?

Dan krijg je tot 20% korting ten opzichte van de op dat moment geldende kassaprijs!