Ga naar de hoofdinhoud
Samen in de familieachtbaan Eat my Dust.

Een heerlijk dagje uit met het gezin!

familie in walibi holland

It's family time!

Kom naar Walibi Holland en beleef met het hele gezin een spectaculaire en gezellige dag uit! In ons attractiepark aan de rand van het prachtige Veluwemeer is namelijk voor alle leeftijden veel te beleven. Zo zijn er attracties voor de allerkleinsten, maar hebben we ook meer dan 20 spectaculaire attracties voor kids vanaf 6 jaar. Hou je zelf niet zo van spanning? Op diverse chill spots zit je heerlijk met een kop koffie en wat lekkers, terwijl je kijkt hoe je kinderen genieten van de attracties!

Koop je tickets
familie in walibi holland

Speed Zone - OFF ROAD

Ontdek dit seizoen in Walibi het nieuwste familiegebied Speed Zone – OFF ROAD. Maak een rit in de stoere familie achtbaan ‘Eat my Dust’ en beleef hoe het is om op een quad te racen. Op de magic bikes van ‘Wind Seekers’ beslis jij hoe hoog je rondjes vliegt. Daarnaast kunnen kinderen plezier beleven op het avontuurlijke klimrek en bij ‘Cooldown’, de dansende speelfonteinen. Kan jij het water ontwijken? 

Ontdek Speed Zone - OFF ROAD

Korting voor families

Mag mijn kind in deze attractie?

Om een optimale veiligheid te garanderen voor onze gasten, geldt voor de attracties in Walibi Holland een minimale lengte. Ook mag je in sommige gevallen als begeleider mee in de attractie. Bekijk onze attracties om te kijken of je kids in bepaalde attracties mogen of download de app.

Walibi Village

BLIJF SLAPEN IN WALIBI VILLAGE

Wil je niet nog ’s avonds naar huis rijden na een dag in Walibi Holland? Blijf met je gezin overnachten in het gezellige Walibi Village! Je krijgt namelijk bij elke boeking één dag gratis toegang per persoon tot het pretpark Walibi Holland. Walibi Village is de perfecte combinatie tussen spanning én ontspanning!

Route en Parkeren

Het adres van Walibi Holland is:

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Komen jullie met de auto naar Walibi Holland? Bij het park zijn voldoende parkeerplekken (met en zonder laadpaal) waar je de auto kwijt kunt. Een parkeerticket voor de hele dag kost € 12,-. Het is mogelijk om bij aankomst een parkeerkaartje te kopen, maar om tijd te besparen kun je hem ook direct meebestellen met je tickets.