Ga naar de hoofdinhoud

Eten en drinken

Broodje pulled chicken menu

Even bijkomen...

Enorm veel trek gekregen na al die inversies in UNTAMED? Een droge keel van het gillen in Goliath? Begrijpelijk. Daarom kun je ook heel lekker eten en drinken in Walibi. Een dag vol spanning en lekker eten: wat wil je nog meer? Check hier een greep uit ons assortiment.

koffie

Of thee, natuurlijk Koffie

Wat een spanning van al die sensationele attracties! Even bijkomen met een heerlijk kopje koffie kan ook in Walibi Holland. In het American Café, onze Sports Bar, serveren we de lekkerste koffie van het park. En misschien verleiden we je wel om er iets lekkers bij te nemen…

donut

Met de allerbeste vulling Donuts

In onze Donut Factory hebben we de lekkerste donuts. Soms alleen met een lekker laagje erop, maar ook met de lekkerste vulling. Wat dacht je van een Rocky Road, Marshmallow, Banaan, Suiker of Strawberry Cheesecake Donut? Of doe eens gek en probeer de 3 mini donuts!

spianata

Spia... wat? Spianata

Een spianata is een verse, dubbelgevouwen gegrilde sandwich van pizzadeeg. Ga jij voor een spianata met mozzarella & kip bij het Fame Café? Of neem je er toch liever een met parmaham & mozzarella bij Club W.A.B.? We grillen ze graag voor je!

snacks

Lekker ordinair snacken Snacks

Ben je niet zo van de luxe broodjes? Soms is het gewoon lekker om te snacken na een wilde achtbaan. We hebben dan ook gewoon frikandellen, kroketten, kipsticks, kaassoufflés en bamischijven. Uiteraard mag een lekkere zak patat daarbij niet ontbreken!

burger

Voor de flinke trek Burgers

Voor de stevige trek hebben we bij de Haciënda heerlijk burgermenu’s. Ga jij voor de Classic Beef Burger, de Crispy Cheeseburger of toch liever de Sizzling Beef Burger? Ben je vegetarisch? Ook daar hebben we aan gedacht: heerlijke falafelballetjes met Black Pepper Ranch saus, komkommer en rode uitjes. 

IJs

Een ijsje toe of tussendoor IJs

Na al die heftige attracties is het wel tijd voor verkoeling. Creëer je eigen Dizzies met toppings naar keuze. Of geniet van de lekkerste smaken ijs in The Bakery.

Restaurants

american cafe

Bekijk én filter hier al onze restaurants

Informatie over restaurants

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!