Ga naar de hoofdinhoud
Rollercoaster bij Walibi Holland

anwb

Op deze pagina vind je de voorwaarden van de ANWB actie.

Actievoorwaarden ANWB

 1. Je koopt een unieke code, welke je via walibi.nl/verzilveren verzilvert voor een Walibi Holland ticket op datum. 
 2. Een voucher/email/ticket o.i.d. met een unieke code is niet geldig als ticket voor Walibi Holland.
 3. Een unieke code is eenmalig geldig voor 1 ticket voor 1 persoon.
 4. Een unieke code is geldig t/m 29 september 2024. Hierna verloopt de geldigheid van een unieke code. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verzilveren van een unieke code. 
 5. Je kunt o.b.v. beschikbaarheid kiezen voor een ticket op een reguliere openingsdag in de periode van 30 maart t/m 29 september 2024.
 6. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar (op=op). Dit kan tot gevolg hebben dat je niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek aan Walibi Holland kunt brengen of dat er geen beschikbare dagen meer zijn als je een unieke code niet tijdig verzilverd.
 7. Een ticket is eenmalig geldig op de gekozen datum en is geldig voor de gehele openingsdag. 
 8. Het is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.
 9. Het is niet mogelijk een unieke code of ticket via Walibi Holland in te wisselen voor geld, een product, een ander ticket of anderszins
 10. Een unieke code of ticket is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
 11. Een unieke code of een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 12. Walibi Holland is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een unieke code of ticket.
 13. Indien Walibi Holland i.v.m. onvoorziene omstandigheden moet sluiten en dit gevolgen heeft voor de geldigheid van een unieke code of ticket, vind je op deze pagina meer informatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het inwinnen van informatie en het opvolgen van eventueel te ondernemen stappen. Dit is mogelijk tot uiterlijk 29 september 2024.
 14. Met het aankopen van een unieke code voor een Walibi Holland ticket ga je akkoord met de ticketvoorwaarden (walibi.nl/partner/anwb) en het parkreglement (walibi.nl/parkreglement). 
 15. Verzilver je code