Ga naar de hoofdinhoud
Bright Nights

Gemeente Dronten - Bright Nights

Woon je in de gemeente Dronten? Bestel dan hier je tickets.

BRIGHT NIGHTS

Beleef Bright Nights tijdens de kerstvakantie! De spectaculairste rides in fonkelende lights. Maak samen onvergetelijke herinneringen in de gezellige kerstsfeer van Walibi, waar attracties shinen als nooit tevoren, lichtshows je verbazen, winters entertainment je betovert en smakelijke lekkernijen je verleiden. Zodra het gaat schemeren begint het park te stralen met duizenden lichtjes en staan de attracties letterlijk in de spotlights.

Samen genieten tijdens Bright Nights

Inwoners Gemeente Dronten

Als inwoner van de gemeente Dronten kun je voor slechts € 14,50 per persoon Walibi Bright Nights bezoeken. De reguliere kassaprijs is € 34,50 per ticket, je ontvangt dus € 20,- korting!

Tickets kun je via walibi.nl/gemeentedronten kopen.  Per huishouden mogen maximaal 5 tickets worden gekocht. Let op: bij de toegangspoort van Walibi dien je naast je ticket(s) ook een geldige afvalpas van de gemeente Dronten te tonen. Indien je deze niet kunt tonen is je ticket niet geldig en krijg je geen toegang tot het park.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Lichtjes tijdens Bright Nights

Tickets kopen

 1. Klik op onderstaande button om naar de webshop te gaan.
 2. Selecteer het aantal tickets dat je wil aanschaffen en kies de datum van je bezoek.
 3. Per huishouden mogen maximaal 5 tickets worden gekocht.
 4. Rond je bestelling af en ontvang je tickets in de mail.
 5. Let op: bij de toegangspoort van Walibi dien je naast je ticket(s) ook een geldige afvalpas van de gemeente Dronten te tonen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Wat is Bright Nights?

Heb je problemen met de aanschaf van jouw ticket(s)? Neem contact op met Walibi via info@walibiholland.nl of 0321-329999.

Actievoorwaarden

 1. Inwoners van de gemeente Dronten kunnen een Walibi Bright Nights op datum kopen voor € 14,50 p.s. 
 2. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. 
 3. Tickets zijn alleen online te koop via walibi.nl/gemeentedronten.
 4. Deze aanbieding is geldig t/m 7 januari 2024 en geldt alleen voor tickets voor Walibi Bright Nights op 17, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 december 2023 en 2, 3, 4, 5, 6 en 7 januari 2024.
 5. Per huishouden mogen maximaal 5 tickets worden gekocht.
 6. Let op: bij de toegangspoort van Walibi dien je naast je ticket(s) ook een geldige afvalpas van de gemeente Dronten te tonen. Indien je deze niet kunt tonen is je ticket niet geldig en krijg je geen toegang tot het park.
 7. Een afvalpas is huishouden gebonden en misbruik is verboden. Walibi is gerechtigd toegang tot het park te verbieden indien zij misbruik vermoeden.
 8. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, voor de tickets geldt op=op. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek aan Walibi Bright Nights kunt brengen of dat er geen beschikbare dagen meer zijn als je niet tijdig een ticket koopt.
 9. Het is niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.
 10. Een ticket is eenmalig geldig voor één persoon op de gekozen datum en is geldig voor de gehele openingsdag. Indien een ticket niet is gebruikt op de gekozen datum verloopt de geldigheid.
 11. Een ticket is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
 12. Het is niet mogelijk een ticket via Walibi Holland in te wisselen voor geld, een product, een ander ticket of anderszins.
 13. Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 14. Walibi Holland is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een ticket.
 15. Walibi behoudt zich het recht om acties tussentijds te wijzigen en/of te stoppen.
 16. Met het aankopen van een Walibi Holland ticket ga je akkoord met de actievoorwaarden en het parkreglement (walibi.nl/parkreglement).