Ga naar de hoofdinhoud
Samen plezier in de familieachtbaan Eat my Dust

Intertoys

Op deze pagina vind je de actievoorwaarden van de Intertoys actie.

Actievoorwaarden Intertoys
 1. Een unieke kortingscode is eenmalig gelig voor 30% korting op een Walibi Holland ticket t.w.v. € 42,50. Maximaal 4 tickets per unieke kortingscode.
 2. Een unieke kortingscode is alleen online te verzilveren via walibi.nl/verzilveren.
 3. Je kunt een unieke kortingscode verzilveren t/m woensdag 25 oktober 2023.Na deze datum verloopt de geldigheid van een unieke kortingscode.
 4. Je kunt o.b.v. beschikbaarheid kiezen voor ticket op datum voor een reguliere openingsdag t/m woensdag 25 oktober 2023 m.u.v. alle Halloween Fright Nights data.
 5. Bij aankoop van meerdere tickets hebben alle tickets dezelfde bezoekdatum
 6. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, voor de tickets geldt op=op. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek aan Walibi Holland kunt brengen of dat er geen beschikbare dagen meer zijn als je een unieke kortingscode niet tijdig verzilverd.
 7. Het is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.
 8. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verzilveren van een unieke kortingscode.
 9. Een ticket is eenmalig geldig voor een persoon op de gekozen datum en is geldig voor de gehele openingsdag. Indien een ticket niet is gebruikt op de gekozen datum verloopt de geldigheid.
 10. Een unieke kortingscode of een ticket is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
 11. Het is niet mogelijk een unieke kortingscode of een ticket via Walibi Holland in te wisselen voor geld, een product, een ander ticket of anderszins.
 12. Een unieke kortingscode of een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 13. Walibi Holland is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een unieke kortingscode of een ticket.
 14. Walibi behoudt zich het recht om acties tussentijds te wijzigen en/of te stoppen.
 15. Met deelname aan deze actie ga je akkoord met de actievoorwaarden en met het parkreglement (www.walibi.nl/parkreglement).

Biddinghuizen, mei 2023