Ga naar de hoofdinhoud
eerste-halloween-fright-night-walibi-groot-succes

EERSTE HALLOWEEN FRIGHT NIGHT WALIBI GROOT SUCCES

Biddinghuizen, 10-10-2015

BIDDINGHUIZEN, 10 oktober 2015 – Ruim 20.000 bezoekers zijn zich rot geschrokken tijdens Halloween Fright Nights in attractiepark Walibi Holland. Het park kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op de eerste, uitverkochte avond van het event.

Voor het 15e jaar kunnen bezoekers genieten van Haunted Houses (loopspookhuizen), Scare Zones en een megashow van Eddie de Clown. De eerste reacties van bezoekers zijn lovend. Een greep uit de reacties:

‘Het is overal in het park anders, maar toch schrok ik steeds mega van zo’n freak. Ze zien er echt cool uit!’

‘Lijkt wel een festival met al die DJ’s. Chill…’

Ook directeur Mascha van Till is tevreden over hoe deze eerste avond verlopen is. ‘Ondanks de drukte is de avond rustig en gemoedelijk verlopen. We zijn zeker tevreden. De bezoekers hebben het erg naar hun zin gehad. We zorgen ervoor dat de volgende avonden minstens zo succesvol worden.’

De nieuwe veelbesproken Scare Zone Twisted werd door de bezoekers goed bezocht. Halloween leeft meer dan ooit onder de doelgroep en Walibi speelt daar goed op in door elk jaar het event te verbeteren. Open gescheurde lichamen, zombies op zoek naar vers vlees en een clown als massamoordenaar… en dit jaar dus ook bloedmooie meesteressen.

Morgen is Walibi Holland weer geopend en om 18:00 uur gaat er een nieuwe Fright Night van start.

Algemene informatie

Het evenement vindt plaats van 10 oktober t/m 1 november, elke vrijdag, zaterdag en zondag. Het park is geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. Gasten zijn de hele dag welkom, Halloween Fright Nights gaat echter pas vanaf 18:00 uur van start. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor het evenement zijn alleen online verkrijgbaar. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!