Ga naar de hoofdinhoud
mr-polska-produceert-soundtrack-nieuwe-achtbaan-walibi-holland

MR. POLSKA PRODUCEERT SOUNDTRACK

NIEUWE ACHTBAAN WALIBI HOLLAND

BIDDINGHUIZEN, 13 november 2015 – Sinds lange tijd komt er in Walibi Holland een nieuwe achtbaan. De opening van het seizoen belooft een groot spektakel te worden en de nieuwe achtbaan zelf een uniek concept. Om dit te benadrukken gaat Mr. Polska een soundtrack  produceren die in alle communicatie rondom de ride gebruikt gaat worden. 

Het pretpark richt zich op de doelgroep ‘teenagers & young adults’. In alles wordt met deze nieuwe ride rekening gehouden met de doelgroep. Tot nu toe doet Walibi Holland erg geheimzinnig over de achtbaan en worden er alleen sneak peeks gedeeld op Snapchat, een populair medium onder jongeren. Onder andere door de snaps op snapchat wordt er wild gespeculeerd over hoe de achtbaan er uit komt te zien en welke muziek je zult horen rondom de ride. Bij attracties is het hebben van vette muziek tegenwoordig een must bij deze doelgroep. Reden te meer voor Walibi Holland om een artiest aan te trekken die past bij de doelgroep.

‘De bijzondere aspecten van de ride houden we nog even geheim, maar met Mr. Polska laten we alvast zien anders dan anders om te gaan met de komst van de nieuwe ride. Om de bezoekers iets unieks te laten ervaren, moeten we de werkelijkheid door een andere bril bekijken. Bijzonder wordt het, neem dat maar van me aan…’
Aldus Mascha van Till, directeur Walibi Holland.

Mr. Polska

Mr. Polska is een Nederlands-Poolse rapper en is ongekend populair onder jongeren. Dat blijkt onder andere uit zijn duizelingwekkend aantal views op social media. Elke post van Mr. Polska wordt meer bekeken dan het journaal en met zijn producer Boaz van de Beatz is de energieke, ruwe sound inmiddels ingeburgerd in de Nederlandse muziekscene.

Mr. Polska: ‘Ik ben altijd bezig met het vinden van nieuwe toffe manieren om mensen te bereiken. Het project dat we met Walibi Holland gaan doen is iets wat op mijn lijf geschreven staat, omdat mijn muziek en mijn persoonlijkheid basicly ook een attractiepark zijn. Daarnaast hebben we beiden hetzelfde doel voor ogen: mensen verrassen, een goed gevoel meegeven en in onze wereld meenemen.’

Mr.Polska brengt zijn muziek uit onder hiphoplabel Nouveau Riche Music.  In 2012 scoorde hij hits als Allermooiste Feestje, Krokobil en Hausa Wausa en in 2013 werd zijn mixtape en single van Vlammen een ongekend succes. Momenteel staat het nummer ‘Niemand’ (met Ronnie Flex) hoog genoteerd in de Top 40. Op de grotere Nederlandse festivals en in vrijwel alle discotheken in Nederland is Mr. Polska een vaak gevraagd artiest.

Walibi Holland

Walibi Holland = Hard gaan! Het draait in het attractiepark om actie, spektakel en adrenaline: van achtbanen tot festivals, Walibi Holland is the place to be. 24 maart opent het park zijn deuren voor een nieuw seizoen met de spectaculaire nieuwe thrillride. Wil je op de hoogte blijven en sneak peeks ontvangen over deze nieuwe achtbaan? Volg dan Walisnaps op Snapchat.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!