Ga naar de hoofdinhoud
primeur-release-videoclip-mr-polska-op-snapchatkanaal-walibi-holland

Primeur: release videoclip Mr. Polska

op Snapchatkanaal Walibi Holland

BIDDINGHUIZEN, 16 maart 2016 – Voor het eerst is er in Nederland via Snapchat een videoclip gelanceerd. Walibi Holland heeft de primeur. Op het eigen kanaal van Walibi Holland: Walisnaps, is de videoclip van het nummer Move Up (Lost Gravity) van Mr. Polska voor het eerst te zien, nog voor de clip op YouTube te bekijken is. Deze Snapchat release is onderdeel van de marketingcampagne van Walibi Holland rondom de nieuwe achtbaan Lost Gravity.

Lost Gravity

Op 24 maart opent Walibi Holland haar deuren voor een nieuw seizoen. Na jaren is er een nieuwe achtbaan gebouwd met de naam Lost Gravity. Om deze achtbaan bij de doelgroep onder de aandacht te brengen is er in samenwerking met communicatiebureau YoungWorks een marketingcampagne opgezet. Snapchat is daar een belangrijk onderdeel van. Op dit social media kanaal, waar een videobericht slechts 24 uur op te bekijken is, bevindt zich een groot deel van de doelgroep. Fans van Walibi die Walisnaps volgen zijn gegarandeerd als eerste op de hoogte van nieuws over de nieuwe achtbaan.

Samenwerking met Mr. Polska

Ander belangrijk onderdeel van de marketingcampagne is de samenwerking met top 40 artiest Mr. Polska. Deze Pools-Nederlandse artiest is bijzonder populair onder de doelgroep teenagers & young adults. Dé doelgroep van Walibi Holland. Al eerder werd de samenwerking met Mr. Polska breed gecommuniceerd. Met nog een week te gaan voor het park en de achtbaan open gaan, zijn zowel het nummer Move Up (Lost Gravity) als de videoclip als eerst op Snapchat naar buiten gebracht. Via het spraakmakende label ‘Nouveau Riche Music’ komt de videoclip eind deze week ook online.

Snapchat

Snapchat staat net als Walibi voor entertainment en de tijdelijke functionaliteit van de app draagt bij aan het mysterieuze gevoel van onthulling en exclusiviteit. Het perfecte kanaal dus om een verhaal op te bouwen rondom de nieuwe achtbaan. Van kwallen in space tot de kleur van de treinen... alle content die gedeeld wordt via Walisnaps onthult steeds meer van de gloednieuwe crazy leipe thrill ride en bouwt op tot de grote spectaculaire opening op 24 maart 2016.

Naarmate de opening nadert wordt de spanning op Snapchat opgevoerd en zijn er ook tickets te winnen door middel van interactieve acties. Met een groot aantal volgers en massale inzendingen op de activaties is Walisnaps in korte tijd uitgegroeid tot het social media kanaal van Walibi met de hoogste betrokkenheid.

Walibi Holland

Walibi Holland = Hard gaan! Het draait in het attractiepark om actie, spektakel en adrenaline: van achtbanen tot festivals, Walibi Holland is the place to be. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan zelf ook Walisnaps op Snapchat.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!