Ga naar de hoofdinhoud

Walibi Holland nodigt Belgische en Duitse buren uit tijdens Burendag

Biddinghuizen, 15-09-2016

15/09/2016

Burendag wordt in Nederland sinds 2006 gevierd op de vierde zaterdag in september. Het draait op deze dag om het contact met de buren. Walibi Holland verstaat onder buren ook de buren uit buurlanden België en Duitsland. Duitsers en Belgen zijn vaak te gast in Walibi Holland, daarom vindt Walibi dat ook de buurlanden moeten worden uitgenodigd deze dag in het attractiepark te komen vieren. 

Vijfde ‘buur’ gratis

De actie: ‘Neem 4 buren mee en jij gaat gratis!’ is speciaal voor Burendag. Wat Walibi Holland betreft zijn dat ook, of misschien wel juist, Duitse en Belgische toeristen die nog even van het mooie nazomerweer willen genieten. 

Niet alleen is de vijfde buur gratis, je ontvangt bij je boeking ook nog eens vijf vouchers voor een gratis blikje energydrink. ‘Het enige wat jij nog hoeft te doen is #HARDGAAN’ staat er op de website.

Adrenalin ohne Ende

De slogan op zijn Duits ‘Adrenalin ohne Ende’ is eerder dit jaar al in Duitsland geïntroduceerd. Er reden al bussen op de Veluwe met deze Duitse slogan en in de Duitse gemeente Nordrhein Westfalen kon men de slogan op de radio horen of het spotje online tegenkomen. Walibi Holland richt daarmee haar pijlen op de Duitse jongeren in Nederland en op de dichtstbij zijnde jongeren in Duitsland.

Super September

Walibi Holland viert deze maand Super September en wil daarmee veel gasten een spetterende afsluiter van de zomer te bezorgen. Het weer werkt in ieder geval mee, de heerlijke temperaturen van de afgelopen dagen zorgen voor heerlijk nazomer- en perfect pretparkweer. De zomer verlengen doet Walibi ook door elke zondag een optreden te verzorgen van artiesten als Ronnie Flex, B-Brave en Zomaer. Daarnaast vind je op de website van Walibi Holland online acties tijdens Super September, waaronder de vijf voor vier deal geldig tijdens Burendag 2016.

Walibi Holland

Walibi Holland is dit seizoen nog tot en met 30 oktober open. Het volgende event op de agenda zijn de Halloween Fright Nights.  

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!