Ga naar de hoofdinhoud

Walibi Holland opent eerste ‘YouTuber fanshop’van Nederland

Biddinghuizen, 18-08-2016

18/08/2016

Walibi Holland is hiertoe een samenwerking aangegaan met Fanfiber. Deze vanuit Nederland opererende internationale onderneming biedt online merchandise-oplossingen aan een breed scala van artiesten en YouTube-sterren.

“De samenwerking met Walibi biedt ons de mogelijkheid onze dienstverlening naar onze artiesten uit te breiden, en  geeft fans een unieke kans merchandise van idolen aan te schaffen tijdens een heerlijk dagje uit”, aldus Albert van den Broek, CEO Fanfiber.

Tim Valkeman, woordvoerder Walibi Holland:  “Met het toevoegen van merchandise-artikelen van bekende YouTubers kunnen wij ons het shop-aanbod nog meer afstemmen op onze de doelgroep. We vinden het heel tof dat we het eerste Nederlandse attractiepark zijn die deze stap durft te zetten en merken na slechts enkele dagen al de enorme aantrekkingskracht van de YouTube helden en hun merchandise”.

GameMeneer opent shop

De populaire GameMeneer (ruim 600.000 abonnees op YouTube) was bij de launch van de shop aanwezig. Dat de spullen ontzettend in trek zijn blijkt inmiddels wel uit de vele social media berichten. GameMeneer zelf vindt het geweldig om te zien dat producten uit zijn hand zo populair zijn: “Rollercoasters en mijn kleding, wat wil je nog meer?!”. Naast merchandise van GameMeneer worden ook producten aangeboden van LinkTijger en Furtjuh.

Fanfiber

Fanfiber, opgericht in 2014, biedt een wereldwijde Fan Merchandise oplossing aan artiesten, atleten, social media influencers, DJ’s etc. Het snelgroeiende Fanfiber bedient via haar bekendheden wereldwijd inmiddels ruim 100 miljoen fans.

Walibi Holland

Walibi Holland is dit seizoen nog tot 30 oktober open. De hele zomer kun je tot 20:00 uur in alle achtbanen, waaronder de nieuwste: Lost Gravity. Wil je nóg langer #hardgaan? Tijdens Halloween Fright Nights elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 8 oktober is het park geopend tot 23:00 uur.

Check voor de overige openinstijden  walibi.nl/openingstijden.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!