Ga naar de hoofdinhoud

Walibi Holland opent nieuwe achtbaan UNTAMED op 1 juli 2019

een totaal investering van €12,5 miljoen en een wereldprimeur voor Nederland

02/07/2019

De openingsceremonie

Genodigden zijn vanaf 12.00 uur welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe achtbaan te bewonderen. Ten overstaan van de aanwezigen zullen Mascha van Till, Directeur van Walibi, en Dominique Marcel, PDG van moederbedrijf Compagnie des Alpes, een eerste rit ondernemen. Pyro-specialisten hebben op de plekken van de inversies spectaculair vuurwerk geplaatst; dit gaat de lucht in zodra de trein voorbij raast.

UNTAMED en Wilderness als onderdeel van het Festivalization-project

UNTAMED ligt in Wilderness, het gebied is onderdeel van het in 2018 gestarte Festivalization-project. Met dit project wordt de komende jaren geïnvesteerd in een verandering van de uitstraling van de verschillende gebieden in Walibi Holland.

Rocky Mountain Construction

UNTAMED werd gebouwd door RMC die bekend staan als de Rock ‘n’ Rollers onder de achtbaanbouwers. Zij bedenken de meest crazy effecten en elementen in hout en staal constructies die men waar ook ter wereld kan tegenkomen.

De persopening van UNTAMED bijwonen?

Wil je aanstaande maandag aanwezig zijn bij de openingsceremonie? Stuur dan een e-mail naar pers@walibiholland.nl om je aan te melden.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!