Ga naar de hoofdinhoud
Lekkergaan

Walibi Holland viert de zomer met #LEKKERGAAN

Biddinghuizen, 16-07-2018

16/07/2018

Woensdag 18 juli barst het #LEKKERGAAN festival voor de eerste keer los in Walibi Holland. Met een heerlijke 25 graden belooft het een geweldige dag te worden en zorgen onder andere Maan en Yung Felix voor een te gekke avond.

In heel Walibi kunnen gasten genieten van #LEKKERGAAN, zo zorgen de Pop-Up DJ’s ervoor dat er overal in het park muziek is voor een feestje. Naast alle muziek wordt het festival compleet gemaakt met een speciaal #LEKKERGAAN foodcourt, een waarzegster, een secret ride, alle attracties en nog vele andere activiteiten. De ideale combinatie van een avond vol thrill en chill.

De hele zomer #LEKKERGAAN

#LEKKERGAAN vindt deze zomer maar liefst zes keer plaats. Vanaf 18 juli tot en met 22 augustus is het elke woensdagavond feest in Walibi Holland en komen onder andere nog STUK, Bizzey, The Partysquad, Famke Louise en Freddy Moreira optreden. Voor de complete line up kan je kijken op Walibi.nl/lekkergaan.

Walibi Holland 2018

Walibi Holland is dit seizoen geopend tot en met 28 oktober. Deze hele zomer kan je iedere avond tot 20.00 uur genieten van alle rides en tijdens #LEKKERGAAN zelfs tot 23.00 uur. Check voor meer informatie de website Walibi.nl en blijf op de hoogte via de social media kanalen van Walibi Holland.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!