Ga naar de hoofdinhoud
UNTAMED

Walibi wint award voor beste thrill-park in Nederland

Biddinghuizen, 10-05-2016

 

10/05/2016

BIDDINGHUIZEN, 10 mei 2016 – Tijdens de zesde editie van de Diamond ThemePark Awards heeft Walibi Holland maar liefst twee awards in de wacht gesleept. De eerste in de categorie ‘Beste Thrill-park’ en de tweede in de categorie: ‘Beste Halloween’.

De Diamond ThemePark Awards is een verkiezing van attractieparken en dierentuinen. In verschillende categorieën worden de parken beoordeeld. Aan de hand van een publieke stemcampagne én de mening van een vakjury gaat men op zoek naar de beste parken, attracties en dierenverblijven. Afgelopen jaar brachten nabij de 45.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park(onderdelen). De winnaars werden vandaag bekend gemaakt tijdens een speciaal uitreikingsevenement in Walibi Holland. Het attractiepark zelf werd maar liefst negen keer genomineerd.

Walibi Holland

Walibi Holland is dit seizoen van 24 maart tot 30 oktober open. Naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity, een experience die je geprobeerd moet hebben, staan er ook weer verschillende festivals gepland die een bezoek aan het attractiepark een extra dimensie geven. In de zomermaanden staan onder andere Out of Control en het zomerfestival Summer Vibez op het programma. In oktober vindt het beruchte Halloween Fright Nights weer plaats.


Check voor de exacte openingstijden www.walibi.nl

- Einde persbericht –

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!